GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

75.000 ξόδεψε η κ. Κεφαλογιάννη για να μας ρεζιλέψει με το (θλιβερό) βίντεο στο Λονδίνο...

Από το   http://mavrioxia.gr/    Το πρώτο δείγμα δουλειάς της κ. Κεφαλογιάννη, θα έπρεπε να είναι και το τελευταίο. Το video που α...

Από το  http://mavrioxia.gr/  

Το πρώτο δείγμα δουλειάς της κ. Κεφαλογιάννη, θα έπρεπε να είναι και το τελευταίο.
Το video που αναρτήθηκε ως πρώτη καμπάνια για την Ελλάδα είναι επιεικώς αισχρό από κάθε άποψη.
Επαγγελματικά και αισθητικά είναι θλιβερό:
Κρατά 4 ολόκληρα λεπτά - για να γίνει κάτι viral δεν μπορεί να έχει διάρκεια πάνω από 1 λεπτό.
Δεν έχει κλιμάκωση- επι 4 λεπτά βλέπουμε κάτι τύπους να χορεύουν κάνοντας τις ίδιες κι απαράλλακτες φιγούρες υπό τους ήχους κακής μουσικής ή παρωχημένης.
Tο flash mob για να πετύχει δεν αρκεί να βάλεις 200 τύπους να χορεύουν μπροστά σε μια σταθερή κάμερα, προϋπόθεση είναι να μπουν και άλλοι, οι περαστικοί στο χαπενινγκ. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν συνέβη ούτε ήταν και στις προθέσεις τους. Επιπλέον, δεν είχε καθόλου κόσμο από περαστικούς.
Εξίσου εγκληματικό είναι ότι εμφανίζεται η ίδια η Κεφαλογιαννη 2 ολόκληρες φορές στο video. Αυτό δεν έχει ματαγίνει, να εμφανίζεται ο CEO σε flashmob!
Το κορυφαίο: το όλο event γίνεται στο southbank του Λονδίνου! Πως διαφημίζεται αλήθεια η Ελλάδα με πλάνα άλλης χώρας;;;
Ως μήνυμα που προσπαθεί να στείλει είναι τραγικό. Όλοι γνωρίζουν τη δοκιμασία που περνά η πατρίδα μας αντί να δείξουμε τη θετική όψη της Ελλάδας, δείχνουμε κάτι χαζοχαρούμενους να χορεύουν σε ρυθμούς βλαχόποπ, δίχως καμία συνείδηση της κατάστασης. Ο απόλυτος επαρχιωτισμός.
Για αυτή τη ξεφτίλα πληρώσαμε 59.520 για την μετακίνηση των 200 (!) χορευτών και την επιμέλεια της δουλειάς συν 12.500 ευρώ για το drink που ακολούθησε ΟΧΟ ΤΟWER Restaurant για τις δημόσιες σχέσεις της κ. Κεφαλογιάννη. Σύνολο 75.000 ευρω!!! Την παραγωγή ανέλαβε η SPORTCEL. Δείτε στην Διαύγεια.
75.000 ξόδεψε η κ. Κεφαλογιάννη για να ρεζιλέψει τη χώρα μας! Θα παραμείνει στη θέση της για να μας φεσώσει κι άλλο;
Μια σωστή καμπάνια για την Ελλάδα είναι ζήτημα ζωής και θανάτου στην κατάσταση του είμαστε. Και είναι σαφές που η Όλγα ΔΕΝ μπορεί να την κάνει. Ας πάει σπίτι της κι ας αναλάβει έστω ο Αβραμόπουλος. Κάτι περισσότερο σκαμπάζει.
Αν θέλανε να κάνουν κάτι, ας κάνανε με πολύ λιγότερα χρήματα μια παγκόσμια εκστρατεία για την αλλαγή των αρνητικών στερεοτύπων για τη χώρα μας.

17 σχόλια

  1. Πάει - Την έκαψε τη φλάτζα ..το αμερικανάκι Π.Καμμένος: "Αναλαμβάνω την ευθύνη για τις ενέργεις του υποψήφιοι βουλευτή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ"

    Χάσαμε τη μπάλα στην πολιτική,
    αφού την έχασαν πρώτα οι ίδιοι οι πολιτικοί.

    Ο Πάνος Καμμένος, υπερασπίζεται τον "αγωνιστή" της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θανάση Αγαπητό, που δικάζεται σήμερα
    (και θα αθωωθεί; ) για τα επεισόδια εναντίον του Γερμανού προξένου.

    Χέρι-χέρι με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ;

    Δείτε το βίντεο:

    http://taxalia.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO MONO ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΚΡΗΤΙΚΟ ΗΤΑΝ Η ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γελοίο βίντεο άσχετων ανθρώπων.
    Δεν αναφέρεται στην Ελλάδα όπως θα έπρεπε.
    Ο θεατής δεν καταλαβαίνει τους χορούς σε ένα ξένο κράτος.
    Η εταιρεία που το έκανε "έγλειψε" την υπουργό Κεφαλογιάννη βάζοντας την μεταξύ των θεατών και μάλιστα δύο (2) φορές.
    Και αυτή (τόσο μυαλό!)το δέχθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΛΑΣΟΥΜΕ Α Ν Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Τ Ο Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

    «Μην ξεχνάτε όμως, κύριοι, ότι ευρισκόμεθα προ ενός ασθενούς, τον οποίον έχομεν επί της χειρουργικής κλίνης, και τον οποίον εάν ο χειρουργός δεν προσδέση κατά την διάρκειαν της εγχειρήσεως διά της ναρκώσεως επί της χειρουργικής κλίνης, υπάρχει πιθανότης αντί της εγχειρήσεως να του χαρίσει την αποκατάστασιν της υγείας, να τον οδηγήση εις θάνατον»

    Με πράξεις νομοθετικού περιεχόμενου, παρακάμπτοντας τις «χρονοβόρες» κοινοβουλευτικές διαδικασίες (και τα όποια απρόοπτα εκεί) η κυβέρνηση των τριών τροικανοφυλάκων επιχειρεί από τη Δευτέρα 19/11 να εφαρμόσει τους όρους του νέου μνημόνιου που ψήφισαν πρόσφατα οι 153 νενέκοι.

    Επίτροποι στα υπουργεία, όταν δεν εκπληρώνονται οι στόχοι και νέες περικοπές στις κοινωνικές δαπάνες, νέοι φόροι στους πολίτες όταν οι στόχοι …αστοχούν στους δήμους.

    Κοντολογίς νέες μειώσεις μισθών, συντάξεων και κοινωνικών παροχών, άνευ προειδοποιήσεως, μέχρι οι «υποχρεωτικώς ασθενείς» εργαζόμενοι εξασφαλίσουν με κάθε θυσία την ίαση του μεγάλου ασθενούς της κερδοφορίας των τραπεζών, των αγορών, των πολυεθνικών και των μονοπωλίων.

    Αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο «μεγάλος χειρουργός» δικτάτορας είχε δημιουργήσει σχολή.

    Οι επίγονοι προσέτρεξαν στη σκέψη του «μεγάλου δάσκαλου» κι ανακάλυψαν τις νομοθετικές πράξεις, το φόβο και την τρομοκρατία, την αστυνομοκρατία, τη φίμωση κάθε ελεύθερης φωνής προκειμένου να βάλλουν στο γύψο ολόκληρη τη κοινωνία.

    Το ξαναλέμε για πολλοστή φορά. Οι μέρες τους είναι μετρημένες. Τα μέτρα που ποσώς μας ενδιαφέρει αποδώσουν δεν αποδώσουν – κανένα συμφέρον δεν θάχει ο εργαζόμενος από τους σχεδιασμούς τους- δεν θα περάσουν.

    Δεν θα περάσουν μπροστά στη λαϊκή οργή που φουσκώνει επικίνδυνα για τους διαχειριστές των σχεδιασμών του κεφαλαίου. Εάν καταφέρουν να διαχειριστούν τη βέβαιη πτώση τους με μια νέα κοινοβουλευτική «αλλαγή» θάχουν κερδίσει την ασυλία.

    Αλλιώς τους περιμένουν τα λαϊκά δικαστήρια…Κ.Τ.Λ ...

    Η Ο.Π.Λ.Α... Ούτε οι ΟΛΟΙ χασισεμποροι της Κρητης δεν θα σε σώσουν..ΞΕΡΗΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΣΩΝΙΑΝΑ -ΛΙΒΑΔΙΑ .Κ.Τ.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καρακιτσαριό της κόρης του,,, της ανεψιάς του... Αυτή την ψήφισαν χιλιάδες "αθώων" ψηφοφόρων. Όπως και τρεις γενιές παπατζήδων, δυο γενιές καραμνλήδων, κ.ο.κ. Όπως ψήφισαν μπουμπούκους, τραμπούκους, κουκουλοφορους και νταβατζήδες tων "λαϊκών αγώνων".

    Δε μπορεί, θα βρεθεί το γονίδιο στο DNA του Έλληνα που τον κάνει τόσο ξεχωριστό. Τόσα χρόνια ψάχνουν οι επιστήμονες το el-malakas_1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδια, ευχαριστω που καποιος το κανει θεμα επιτελους! Παρακολουθησα κι'εγω εχθες το δελτιο, και η συμπεριφορα του εν λογω κυριου ηταν απαραδεκτη και πρεπει να απολυθει αμεσως, εγινε πλεον εμφανες οτι δεν κανει για αυτη τη θεση και για να εκπροσωπει τον Ελληνικο τουρισμο και λαο!

    Το ψαρι παντα βρωμαει απο το κεφαλι και δεν μπορεις να εχεις διευθυντικη θεση καπου και να ριχνεις μετα τις ευθυνες στους αλλους. Αυτο δειχνει απλα ενα μικροτσουτσουνο λαμογιο που θα φερει δεινα για την Ελλαδα σε οποια θεση και αν ειναι. Ο πραγματικα καλος μανατζερ παιρνει την ευθυνη για τα λαθη και πριν γινει οτιδηποτε, το ελεγχει εξονυχιστικα ωστε να ειναι σιγουρος οτι το τελικο προιον ειναι αψογο!

    Και μονο η ρητορικη του εχθες και ο απαραδεκτος τροπος που μιλουσε σαν 5χρονο που ριχνει τις ευθυνες αλλου ειναι λογος για την αντικατασταση του. Φυσικα αυτη η γυναικα δεν κανει για υπουργικη θεση! Οταν ο Σαμαρας το καταλαβει θα ειναι αργα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπραβο σαμαρα υπουργοσ ενασ ανδρωποσ χωρισ να εχει δουλεψει ποτε κοινωσ χωρισ να στροφαρει το μυαλοτου .περιμενε τισ επομενεσ εκλογεσ και θα τριβετε μαζι τα ματακια σασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AYTH ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΡΤΕΛ ΕΔΩ Κ ΓΕΝΑΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επάνω από το αναπηρικό καροτσάκι μου σας ευχομαι ολόψυχα να έχετε την υγεία σας..

    Όταν περνούνε μέτρα δρακόντια έρχονται μετά από δέκα ημέρες με μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου ενός υπουργού και ανατρέπουν αυτά που ψήφισαν στην ΒΟΥΛΉ ..

    Έτσι μας βάζουν με ποσοστό αναπηρίας 90% σε ηλικιακά κριτήρια δηλαδή να ζήσουμε με 400 ευρώ, να πληρώνουμε τα φάρμακα από 10% σε 25%..να μην έχομε ζωή δηλαδή..δεν πειράζει ας ζήσετε εσείς οι έξυπνοι και {οι υγιής} καλούμε όμως τους υγιής στο μυαλό την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΎΜΕ με τα καροτσάκια μας σε έναν άνισο αγώνα.

    Συγκεκριμένα Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Σ.Α.μεΑ. αποφάσισε να καλέσει σε Παν-αναπηρική, Πανελλήνια συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 11 το πρωί έξω από το υπουργείο Οικονομικών (οδό Νίκης & Μητροπόλεως)....

    «Η πρόσφατη πράξη νομοθετικού περιεχομένου μέσω της οποίας ακυρώθηκαν οι όποιες εξαιρέσεις προβλέπονταν στο μεσοπρόθεσμο του 2013-2016 για τα άτομα με αναπηρία από την επώδυνη και άδικη μείωση των συντάξεων και την κατάργηση των δώρων εορτών και αδείας προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία και αγανάκτηση της Ε.Σ.Α.μεΑ. και σύσσωμου του αναπηρικού κινήματος»

    - Βελτίωση των διατάξεων του ν. 4024 και των συμπληρωματικών διατάξεων του (άρ.25 ν.4038/2012),

    - Επαναφορά των δώρων εορτών και αδείας για όλους τους συνταξιούχους αναπηρίας/γήρατος ανεξαρτήτως κατηγορίας αναπηρίας και μελών οικογενειών που έχουν στη φροντίδα τους άτομα με βαριά αναπηρία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα,

    - Χορήγηση του ΕΚΑΣ στους συνταξιούχους αναπηρίας χωρίς όριο ηλικίας,

    - Επαναφορά της ρύθμισης του μεσοπρόθεσμού για τη διατήρηση του άρθρου 32 του ν. 3896/2012 ως έχει, δηλαδή διατήρηση του δώρου εορτών αδείας.


    Ανάπηρος ίσως γίνεις και εσύ στο επόμενο λεπτό ..ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΈ ΣΤΗΝ ΖΩΉ ΣΟΥ...ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΠΆΝΤΑ ΚΑΛΉ ΥΓΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://youtu.be/TcU1yceX0g0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλούμε την ΔΕΗ ή ΔΕΔΔΗΕ ή όπως αλλιώς λέγεται να αλλάξει τακτική, να γίνει πιο λογική γιατί τα όριά μας εξαντλούνται και δεν ανεχόμαστε συμπεριφορές αδιαλλαξίας, πάνω στην φτώχεια του λαού.

    θα μείνουμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΣΤΟ ΣΚΟΤΆΔΙ..

    Η ΘΑ ΒΆΛΕΤΕ ΧΩΡΟΦΎΛΑΚΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΣΤΎΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ;;; ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΌΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΊΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΎ ΤΟΝ 8.000 ευρώ;;;


    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
    ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡO
    ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝH ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

    Η ανώνυμη εταιρεία, ΔΕΗ, έχει αποθρασυνθεί και παίρνει αμπάριζα όποιον
    βρει. Του κόβει το ρεύμα μην εξετάζοντας τις συνθήκες κάτω από τις
    οποίες είναι απλήρωτος ο λογαριασμός. Συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι,
    εργολαβικό συνεργείο πήγε σε δύο σπίτια στην περιοχή θηραϊκά και έκοψε
    το ρεύμα σε έναν οικοδόμο με σοβαρά προβλήματα υγείας, για τουλάχιστον
    δύο χρόνια άνεργο και σε μια γυναίκα μόνη, άνεργη, με τέσσερα παιδιά
    και με την μάνα της με σοβαρά προβλήματα υγείας....

    Η Λαϊκή Επιτροπή Λαυρεωτικής,(Λ.Ε.Λ) καταγγέλλει την στάση της ΔΕΗ Α.Ε
    που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να εισπράξει τους λογαριασμούς των
    ανέργων και των αναπήρων. Λογαριασμοί που πολλές φορές δεν ξεπερνάνε τα
    300 ευρώ. Μια εταιρεία που έχει αυξήσει τα κέρδη της κάτω από τον
    εκβιασμό και την τρομοκρατία της διακοπής ρεύματος στα λαϊκά στρώματα.


    Η Λαϊκή Επιτροπή Λαυρεωτικής, δεν θα επιτρέψει να μείνει καμία οικογένεια στο σκοτάδι.
    Καλεί όποιον έχει πρόβλημα με την ΔΕΗ να έρθει σε επαφή με την Λ.Ε.Λ
    και να μην σκύψει το κεφάλι, να αγωνιστεί για φτηνό ρεύμα για όλο τον
    λαό. Σήμερα που το ρεύμα παράγεται με σύγχρονη τεχνολογία, που τα
    φωτοβολταϊκά και οι ανεμογεννήτριες έχουν γεμίσει τον κόσμο, το ρεύμα
    πρέπει να είναι το πιο φτηνό αγαθό. Το εμπόδιο που υπάρχει και δεν
    επιτρέπει να απολαμβάνουμε το αγαθό που λέγεται ρεύμα χωρίς άγχος, αν
    θα μας το κόψουν, είναι ο καπιταλισμός, η ελευθερία της αγοράς και οι
    μηχανισμοί του (βλέπε ΕΕ, ΔΝΤ, κυβερνήσεις). Μικρό εμπόδιο αν ο λαός
    δράση συλλογικά με σκοπό την ανατροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΄΄ολγα. πες αλεύρι ο κακομούτσουνος σε γιρεύει. Μην το κάνει οπως ο γερρουλάνος που έπρεπε να τον ρετουσάρουν . χίλιάδες ευρώ για πάρτι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://www.youtube.com/watch?v=enw9mRYVm2U

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτη μονο στο ισπανικό θαναι καλή. Αντε και σε κανενα τσιμπουκακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση