GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γράφτηκε μέλος της ΔΗΜΑΡ ο (υφυπουργός Παιδείας) Θ. Παπαθεοδώρου...

Ο Βενιζέλος είχε προτείνει τον Θ. Παπαθεοδώρου (που έφαγε τους «καφέδες» στο Πολυτεχνείο) για υφυπουργό Παιδείας και ο Κουβέλης τον είχε ...

Ο Βενιζέλος είχε προτείνει τον Θ. Παπαθεοδώρου (που έφαγε τους «καφέδες» στο Πολυτεχνείο) για υφυπουργό Παιδείας και ο Κουβέλης τον είχε αποδεχτεί. Υφυπουργός «εξ ημισείας» δηλαδή. Τώρα που πλησιάζει κι ο ανασχηματισμός, ο ίδιος είπε να ...ενεργοποιηθεί. Πώς ακριβώς; Προ ημερών έκανε αίτηση εγγραφής σε τοπική οργάνωση της ΔΗΜΑΡ (στην Εκτελεστική Επιτροπή της οποίας είναι στέλεχος ο αδελφός του)!!
Off the record

 

6 σχόλια

  1. «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

    «Μην ξεχνάτε όμως, κύριοι, ότι ευρισκόμεθα προ ενός ασθενούς, τον οποίον έχομεν επί της χειρουργικής κλίνης, και τον οποίον εάν ο χειρουργός δεν προσδέση κατά την διάρκειαν της εγχειρήσεως διά της ναρκώσεως επί της χειρουργικής κλίνης, υπάρχει πιθανότης αντί της εγχειρήσεως να του χαρίσει την αποκατάστασιν της υγείας, να τον οδηγήση εις θάνατον»

    Με πράξεις νομοθετικού περιεχόμενου, παρακάμπτοντας τις «χρονοβόρες» κοινοβουλευτικές διαδικασίες (και τα όποια απρόοπτα εκεί) η κυβέρνηση των τριών τροικανοφυλάκων επιχειρεί από τη Δευτέρα 19/11 να εφαρμόσει τους όρους του νέου μνημόνιου που ψήφισαν πρόσφατα οι 153 νενέκοι.

    Επίτροποι στα υπουργεία, όταν δεν εκπληρώνονται οι στόχοι και νέες περικοπές στις κοινωνικές δαπάνες, νέοι φόροι στους πολίτες όταν οι στόχοι …αστοχούν στους δήμους.

    Κοντολογίς νέες μειώσεις μισθών, συντάξεων και κοινωνικών παροχών, άνευ προειδοποιήσεως, μέχρι οι «υποχρεωτικώς ασθενείς» εργαζόμενοι εξασφαλίσουν με κάθε θυσία την ίαση του μεγάλου ασθενούς της κερδοφορίας των τραπεζών, των αγορών, των πολυεθνικών και των μονοπωλίων.

    Αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο «μεγάλος χειρουργός» δικτάτορας είχε δημιουργήσει σχολή.

    Οι επίγονοι προσέτρεξαν στη σκέψη του «μεγάλου δάσκαλου» κι ανακάλυψαν τις νομοθετικές πράξεις, το φόβο και την τρομοκρατία, την αστυνομοκρατία, τη φίμωση κάθε ελεύθερης φωνής προκειμένου να βάλλουν στο γύψο ολόκληρη τη κοινωνία.

    Το ξαναλέμε για πολλοστή φορά. Οι μέρες τους είναι μετρημένες. Τα μέτρα που ποσώς μας ενδιαφέρει αποδώσουν δεν αποδώσουν – κανένα συμφέρον δεν θάχει ο εργαζόμενος από τους σχεδιασμούς τους- δεν θα περάσουν.

    Δεν θα περάσουν μπροστά στη λαϊκή οργή που φουσκώνει επικίνδυνα για τους διαχειριστές των σχεδιασμών του κεφαλαίου. Εάν καταφέρουν να διαχειριστούν τη βέβαιη πτώση τους με μια νέα κοινοβουλευτική «αλλαγή» θάχουν κερδίσει την ασυλία.

    Αλλιώς τους περιμένουν τα λαϊκά δικαστήρια…Κ.Τ.Λ ...

    Η Ο.Π.Λ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ,ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ

    Τι κάνατε ρε στην Ελλάδα ΜΑΣ; λέτε με καμάρι η ΕΛΛΑΔΑ έκανε όλα όσα δύσκολα έπρεπε να κάνει!!!

    Αυτό ΟΜΩΣ έδωσε το δικαίωμα στους Ευρωπαίους να κρυφτούν πίσω από τις γνωστές κατηγορίες για την χώρα μας.

    Τώρα φάνηκε η γύμνια των Ευρωπαίων, που δεν μπορούν να ΥΠΕΡΒΟΥΝ , τα μικρά εσωτερικά τους ζητήματα όχι για χάρη της Ελλάδας, αλλά για την ΥΠΑΡΞΗ και βιωσιμότητα της ίδιας της Ευρώπης ως οντότητας.

    Τίθεται πλέον καθαρά ζήτημα υπαρξιακό της Ευρωζώνης, τίθεται ζήτημα καταλληλότητας των ηγετών της, τίθεται ζήτημα αναδιάρθρωσης των μηχανισμών της που αδυνατούν ν΄απαντούν γρήγορα και σωστά στις προκλήσεις.

    ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΉΣΟΥ ΓΙΑ ΕΥΡΏΠΗ...

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΚΌΠΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΆΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΊΔΙ..
    ΜΑ-ΛΑ-ΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επάνω από το αναπηρικό καροτσάκι μου σας ευχομαι ολόψυχα να έχετε την υγεία σας..

    Όταν περνούνε μέτρα δρακόντια έρχονται μετά από δέκα ημέρες με μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου ενός υπουργού και ανατρέπουν αυτά που ψήφισαν στην ΒΟΥΛΉ ..

    Έτσι μας βάζουν με ποσοστό αναπηρίας 90% σε ηλικιακά κριτήρια δηλαδή να ζήσουμε με 400 ευρώ, να πληρώνουμε τα φάρμακα από 10% σε 25%..να μην έχομε ζωή δηλαδή..δεν πειράζει ας ζήσετε εσείς οι έξυπνοι και {οι υγιής} καλούμε όμως τους υγιής στο μυαλό την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΎΜΕ με τα καροτσάκια μας σε έναν άνισο αγώνα.

    Συγκεκριμένα Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Σ.Α.μεΑ. αποφάσισε να καλέσει σε Παν-αναπηρική, Πανελλήνια συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 11 το πρωί έξω από το υπουργείο Οικονομικών (οδό Νίκης & Μητροπόλεως)....

    «Η πρόσφατη πράξη νομοθετικού περιεχομένου μέσω της οποίας ακυρώθηκαν οι όποιες εξαιρέσεις προβλέπονταν στο μεσοπρόθεσμο του 2013-2016 για τα άτομα με αναπηρία από την επώδυνη και άδικη μείωση των συντάξεων και την κατάργηση των δώρων εορτών και αδείας προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία και αγανάκτηση της Ε.Σ.Α.μεΑ. και σύσσωμου του αναπηρικού κινήματος»

    - Βελτίωση των διατάξεων του ν. 4024 και των συμπληρωματικών διατάξεων του (άρ.25 ν.4038/2012),

    - Επαναφορά των δώρων εορτών και αδείας για όλους τους συνταξιούχους αναπηρίας/γήρατος ανεξαρτήτως κατηγορίας αναπηρίας και μελών οικογενειών που έχουν στη φροντίδα τους άτομα με βαριά αναπηρία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα,

    - Χορήγηση του ΕΚΑΣ στους συνταξιούχους αναπηρίας χωρίς όριο ηλικίας,

    - Επαναφορά της ρύθμισης του μεσοπρόθεσμού για τη διατήρηση του άρθρου 32 του ν. 3896/2012 ως έχει, δηλαδή διατήρηση του δώρου εορτών αδείας.


    Ανάπηρος ίσως γίνεις και εσύ στο επόμενο λεπτό ..ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΈ ΣΤΗΝ ΖΩΉ ΣΟΥ...ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΠΆΝΤΑ ΚΑΛΉ ΥΓΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από καθηγητής εντεγκληματικής πολιτικής... στην υπηρεσία εγκληματικής πολιτικής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ξεράδια σας ξέρετε!

    Βενιζέλος 28/11/2012: “… γνωρίζουμε τι θα πει νάσαι άνεργος, να χάνεις την δουλειά σου …”

    Αλήθεια; Ξέρεις;

    Ξέρεις,…τι θα πεί να σου φωνάζει το αφεντικό για να σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι;

    …ότι η δική μου απόλυση του μεροδούλη/μεροφάη προκαλεί την θανατηφόρα αγωνία σε μένα, τα παιδιά μου και την γυναίκα μου;

    …λόγω έλειψης χρημάτων τρέχω στον μπαμπά και του ζητώ μερίδιο από την κομμένη(από σένα) σύνταξη των 700 ευρώ; Δηλαδή ζητώ από τον πατέρα μου να με γηροκομήσει εμένα και την οικογένειά μου. Το ξέρεις κι αυτό;
    (χαχαχαχαχαχαχα … ωχ! Κρατήστε με!)

    … με τι δύναμη ψυχής θα στείλω το εννιάχρονο μουτράκι νηστικό στο σχολείο;

    … πώς να εξηγήσω τα ανεξήγητα στα αθώα παιδικά μάτια “δεν έχω λεφτά για τυρόπιτα”

    … πώς να εξηγήσω στον Γιάννη β’ Λυκείου, τέρμα το φροντιστήριο λόγω αδυναμίας πληρωμών εξ αιτίας της ανεργίας της κεντρικής κολώνας του σπιτιού.

    … τι θα πει να σου κλείνουν την πόρτα κατάμουτρα και με πλήρη αδιαφορία όλοι όσοι “προσφέρουν δουλειά” και συ να φορτώνεσαι μαζί με τα δυό μουτράκια και την γυναίκα σου με κάθε κλείσιμο απογοήτευση μεγατόννων;.

    …τα ομόλογα που μου ενεχείρησε ο πατέρας μου για ώρα ανάγκης να τάχει μειώσει στο μισό ένας ευτραφής συνταγματο/καθηγητο/πολιτικός που τόπαιξε ξερόλας οικονομολόγος και κόμπαζε για επιτυχία μεγατόννων.

    …τον συναισθηματικό μου κόσμο σε τι κατάσταση υστερική ήταν μετά την απώλεια της δουλειάς μου και εν συνεχεία της αδυναμίας μου να βρω δουλειά και να εξυπηρετήσω ανάγκες και υποχρεώσεις. Τότε είδα την αποτυχία μου, κι όλα αυτά εξ αιτίας σου. Εσύ δανείστηκες, εσύ τους κάλυψες, κι εσύ θα με σώσεις; Κύριε και θεέ τι είσαι, τρία σε ένα;

    …Με νηστικά παιδιά, γυναίκα, χαμένο σπίτι και κάθε είδους αξιοπρέπεια ξέρεις πως είδα τον εαυτό μου να ανεβαίνει στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας;. Ύστερα το πεζοδρόμιο νάρχεται με καταπληκτική ταχύτητα προς το μέρος μου. Τόξερες κι αυτό; Για να θυμηθώ τον Μαρίνο πριν πολλά χρόνια στην Πλάκα “ποιος είμαι; Είμαι ο δολοφόνος!”

    Και τώρα αλαφρύς σαν άγγελος και ευωδιαστός σαν τίμιο ξύλο σε παρακολουθώ μπροστά σε είκοσι προτεταμένα μικρόφωνα να λες ελαφρά τη καρδία. “γνωρίζω τι θα πει άνεργος”.

    Όχι δεν ξέρεις! Ποτέ δεν ήξερες. Απλά πάντα έπαιζες/παίζατε όλοι σας ευφυέστατο πολιτικό θέατρο όπως και τώρα.

    Μας διαλύετε, μας εξοντώνετε. Μην μας δουλεύετε κι από πάνω. Αιδώς!


    αρισταρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν εχει ψωμί στο πασοκ πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση