GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι «ενοχές και το θράσος» του Γιάννη Βαρουφάκη (φωτό)

Με ένα σχόλιο στο Twitter ο Γιάννης Βαρουφάκης αποκάλυψε τι έκανε την ώρα που διεξαγόταν το κρίσιμο Εurogroup για την Ελλάδα. «Εν...


Με ένα σχόλιο στο Twitter ο Γιάννης Βαρουφάκης αποκάλυψε τι έκανε την ώρα που διεξαγόταν το κρίσιμο Εurogroup για την Ελλάδα.
«Ενώ η Ελλάδα πνίγονταν (και πάλι) είχα το θράσος να κατέβω το Grand Canyon. Είχα κάποιες ενοχές, αλλά ένιωσα ευτυχισμένος», έγραψε ο καθηγητής Οικονομικών στο λογαριασμό του στο Τwitter ο Γιάννης Βαρουφάκης, ανεβάζοντας μάλιστα και την σχετική φωτογραφία. Πηγή: newpost.gr

3 σχόλια

  1. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ... Οι "Τοκογλύφοι" την "πάτησαν"...

    Κάτω από 1% μειώνεται τελικά το κόστος δανεισμού για την Ελλάδα ...
    Σημαντική μείωση στο κόστος δανεισμού για την Ελλάδα φέρνει η νέα συμφωνία των Ευρωπαίων ηγετών, σε επίπεδα μάλιστα που αν συγκριθούν με τα επιτόκια που πληρώνουν αρκετές χώρες της Ευρωζώνης, γίνεται αντιληπτό ότι δανείζονται ακριβά... για να μας δανείσουν φθηνά.

    Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από το Eurogroup, συμφωνήθηκε η μείωση κατά 100 μονάδες βάσης των επιτοκίων στα δάνεια που δόθηκαν στην Ελλάδα από το πρώτο πακέτο διάσωσης (Greek Loan Facility) και μείωση κατά 10 μ.β. του κόστους προμήθειας για τις εγγυήσεις που πληρώνει η Ελλάδα στα δάνεια του EFSF.

    Αυτό σημαίνει ότι το επιτόκιο δανεισμού της Ελλάδας θα μειωθεί κάτω από το 1%, αν βέβαια η χώρα μας προωθήσει τις δημοσιονομικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. Μέχρι σήμερα, στη μετά το PSI εποχή, η Ελλάδα δανειζόταν με επιτόκιο Euribor +1,5% στα διμερή δάνεια. Μετά τη νέα μείωση, το επιτόκιο αυτό θα μειωθεί στο Euribor+0,5%, δηλαδή κοντά στο 0,8%-0,9%.
    Η ιδέα μείωσης των επιτοκίων των δανείων που έχουν χορηγηθεί στην Ελλάδα, τόσο από την Ευρωζώνη όσο και από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε... περίοπτη θέση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.


    Πηγή:www.capital.gr


    Σημείωση : Και τί θα κράζουν τώρα τα παπαγλαράκια ;;;

    Πώς θα "πείσουν" για τους "Αισχρούς Τοκογλύφους" ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ τον θυμάμαι που οραματιζόταν τους συμμαθητές χέρι-χἐρι στην πλατεία Συντάγνατος και μου φτάνει...

    http://my-pillow-book.blogspot.gr/2011/06/adult-pathetic-fantasies.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση