GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι φοβάται ο Χρυσοχοΐδης...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. Κατά ένα τρόπο ασυνήθιστο για τα δεδομένα του, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει "εξαφανιστεί&...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.
Κατά ένα τρόπο ασυνήθιστο για τα δεδομένα του, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει "εξαφανιστεί" από την πολιτική επικαιρότητα τις τελευταίες πολλές μέρες, ιδιαίτερα από τότε που φούντωσε το θέμα της λίστας Λαγκάρντ. Ίσως συμπτωματικά. Αυτό έχει προκαλέσει πάντως  πολλές απορίες αφού είχε συνηθίσει τους πάντες να είναι λαλίστατος. Οι ερμηνείες δίνουν και παίρνουν λοιπόν. Άλλοι λένε ότι περιμένει να δει προς τα πού θα πάνε οι εξελίξεις για να πάρει θέση. Άλλοι έχουν λόγους να θεωρούν όμως ότι πολιτικά κάτι φοβίζει τον κ. Χρυσοχοΐδη σε προσωπικό επίπεδο και έχει "κρυφτεί" πιστεύοντας ότι θα περάσει η "μπόρα" και ότι ο ίδιος δεν θα βραχεί. Υπάρχουν κι αυτοί ωστόσο που εκτιμούν ότι οι χειρισμοί που έχει κάνει αποδείχτηκαν λανθασμένοι. Τις επόμενες μέρες ίσως φανεί τι ακριβώς ισχύει και πώς θα κινηθεί τελικά ο ίδιος.

25 σχόλια

  1. Η σάπια ολιγαρχία της Ελλάδας..

    Η Δημοκρατία είναι σαν το ποδήλατο. Αν δεν κάνεις συνέχεια πεντάλ, πέφτεις.

    Δυστυχώς το ποδήλατο της Ελληνικής Δημοκρατίας, έχει εδώ και καιρό τσακιστεί.

    Η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, δυστυχώς αμέσως μετά την πτώση της ελληνικής Χούντας το 1974, δημιούργησε ένα υβρίδιο Δημοκρατίας.

    Μπορείς να ψηφίζεις, να ανήκεις σε κόμματα, ακόμη και να διαμαρτύρεσαι.

    Στην ουσία όμως, την πολιτική ασκεί μια κλειστή κλίκα ανθρώπων.

    Λέγονται πολλά για την ελληνική κρίση και...γίνονται ακόμη περισσότερα τα οποία δεν έχουν ακουστεί.

    Πάνω από την Ελλάδα της κρίσης, συγκρούονται συμφέροντα, αντιλήψεις, πολιτικές.

    Στο επίκεντρο της κριτικής έχει μπει ο Δημόσιος Τομέας και το Κοινωνικό Κράτος.

    Ναι, στην Ελλάδα λειτουργεί ένας αντιπαραγωγικός Δημόσιος Τομέας, ο οποίος κυρίως αποτελείται από ανθρώπους οι οποίοι διορίστηκαν από τα κόμματα που κυβέρνησαν τα τελευταία 40 χρόνια χωρίς καμιά αξιοκρατία.

    Αλλά ο προβληματικός Δημόσιος Τομέας είναι άλλος,Είναι μερικές δεκάδες επιχειρηματίες οι οποίοι ζουν από το κράτος.

    Πρόκειται για κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες οι οποίοι ωστόσο αποκαλούν τον εαυτό τους «υγιή επιχειρηματία».

    Παίρνουν δουλειές από το ελληνικό κράτος, συνήθως σε υψηλότερες τιμές από τις πραγματικές, και χρηματίζουν πολιτικούς για να το πετυχαίνουν.

    Ταυτόχρονα είναι και ιδιοκτήτες Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

    Έτσι καταφέρνουν να εξασφαλίζουν την σιωπή για ό,τι κάνουν.

    Πολλές φορές μάλιστα αγοράζουν και μια ποδοσφαιρική ομάδα, για να έχουν λαϊκό έρεισμα,και να κρύβουν το έγκλημα πίσω από την λαϊκή προστασία,όπως ακριβώς έκανε ο Εσκομπάρ στην Κολομβία και ο Αρκάν στη Σερβία.

    ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΙΧΑΗΛ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σμπαραλιασμένος μνημονιακός πασοκονεοδημοκρατισμός και η νεοφώτιστη νεοδεξιούρα των τυχοδιωκτών της ΔΗΜΑΡ, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να μείνουν ζωντανοί...

    ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΔΡΑΣΗ…

    Η ΑΦΟΡΜΗ

    «ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΔΡΑΣΗ» η εκπομπή ατο Αλαχαβούζειο τηλεοπτικό έκτρωμα του ΣΚΑΪ. Συντονικής της εκπομπής ο κ. Σπύρος Μάλλης, δημοσιογράφος με πλήρως διαμορφωμένο τον υπερμνημονιακό του χαρακτήρα και με συγκεκριμένη θητεία στη γενικότερη προσπάθεια νόθευσης των αντιπνευμονικών θέσεων.

    Θέμα η λίστα Λαγκάρντ και στο βάθος η αγωνιώδης προσπάθεια του καταρρέοντος...
    κατεστημένου της χρονίζουσας διαπλοκής να κρατήσει ζωντανό το φάντασμα της τρικομματικής συγκυβέρνησης Σαμαρά, η οποία πιστή «της κείνων ρήμασι» ξεθεμελιώνει και τα τελευταία υπολείμματα των λαϊκών κατακτήσεων, μετατρέποντας τη χώρα σε αποικιακής μορφής προτεκτοράτο και τους Έλληνες σε σύγχρονους δουλοπάροικους!

    Οι απόψεις της ΝΔ εκφρασμένες μέσα από το ελεεινό δόγμα Σαμαρά δεν ξενίζουν πλέον κανένα, ούτε ασφαλώς κι αυτές της ΔΗΜΑΡ, που εξελίσσεται ραγδαία σε ένα αποκρουστικό αντιδραστικό ακροδεξιό μόρφωμα!

    Ως δε προς το ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ, τραγική είναι για μια ακόμη φορά η διαπίστωση το πως κατάφερε μια δράκα κλεπτομανών πολιτικών σαλτιμπάγκων να κυβερνήσουν με τρόπο γκανγκστερικό για τόσα χρόνια τον Ελληνικό λαό!

    Άχρωμη, άοσμη και άγευστη η παρουσία του κουρασμένου κ. Β. Οικονόμου, που αναμάσησε τις Κουβέλειες μπουρδολογίες περί ανάγκης διάσωσης της χώρας και της αναγκαστικής στήριξης του κ. Βενιζέλου εν ονόματι της κυβερνητικής συνοχής για τη συνέχιση της προσπάθειας «σωτηρίας της χώρας»

    Καινούργιος φασουλής πασοκικής ακτινοβολίας φαίνεται να ξεπρόβαλε στο πολιτικό σκηνικό και το όνομα αυτού Ανδρουλάκης. Νηπιακός πολιτικός λόγος και επιχειρήματα γηπεδικού χαρακτήρα. Από τη μια ο Βουβουζέλος κι από την άλλη οι Ανδρουλάκηδες. Αηδιαστικός πολιτικός πολτός που συνεχίζει να δηλητηριάζει τη βαριά άρρωστη πολιτική ζωή του δύσμοιρου αυτού τόπου…

    Περί Γεωργιάδη καλύτερα να μη γίνεται λόγος γιατί πάει χαμένος. Μικρόνους φασιστοδεξιοαλαζωνιστής, άξιος εκπρόσωπος της λεκτικής βίας και του απολύτου πολιτικού κενού!

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

    Ο σμπαραλιασμένος μνημονιακός πασοκονεοδημοκρατισμός και η νεοφώτιστη νεοδεξιούρα των τυχοδιωκτών της ΔΗΜΑΡ, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να μείνουν ζωντανοί, «γύρω τους ύψωσαν τείχη» απομόνωσης που αργά ή γρήγορα, μάλλον γρήγορα, θα τους εξαφανίσει από το πολιτικό σκηνικό, μαζί με τα βοθροκάναλα και το συρφετό των διαπλεκομένων και των μεσαζόντων…

    Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να πάψουν να συνωστίζονται σαν ζήτουλες στα κανάλια των νταβατζήδων...

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΈΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΆΛΗ ΕΥΚΑΙΡΊΑ

    Με αφορμή την άρνηση της διεύθυνσης του Mega να μεταδώσει την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που αναφερόταν στη λίστα Λαγκάρντ, τις ευθύνες του Ευάγγελου Βενιζέλου και τον τρόπο σχολιασμού της από τον σταθμό, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης ζητάει με επιστολή του παρέμβαση του ΕΣΡ και κατηγορεί το Mega για παραβίαση των αρχών της πλουραλιστικής ενημέρωσης και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

    Επιτέλους, ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να αντιλαμβάνεται ποιοι κυβερνούν τη χώρα και ποιοι είναι οι πραγματικοί πολιτικοί του αντίπαλοι.

    Σαμαράς και Βενιζέλος δεν θα υπήρχαν σήμερα αν δεν είχαν την στήριξη την ντόπιας ολιγαρχίας και των καθεστωτικών ΜΜΕ. Είναι δυο θλιβερά και σιχαμερά ανθρωπάκια...


    Μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν κινδυνεύει από την ημιθανή Νέα Δημοκρατία και το πεθαμένο ΠΑΣΟΚ αλλά κινδυνεύει πάρα πολύ από τον Μπόμπολα, τον Βαρδινογιάννη, τον Ψυχάρη και τα άλλα παιδιά.

    Οι λιγοστές οικογένειες που κρατούν όμηρο τη χώρα εδώ και δεκαετίες θα προτιμήσουν να κάνουν την Ελλάδα Κούγκι παρά να χάσουν τα προνόμιά τους.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ, αν θέλει να πείσει πως έχει μια διαφορετική πρόταση για τη χώρα, θα πρέπει να κάνει ξεκάθαρο στους πολίτες πως δεν θα κάνει μια ακόμα κυβέρνηση που θα αποτελείται από μαριονέτες των νταβατζήδων.

    Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει επιτέλους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να πάψουν να συνωστίζονται σαν ζήτουλες στα κανάλια των νταβατζήδων και να πάψουν να παρακαλάνε να τους βγάλουν στο γυαλί.

    Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αποφασίσει να συγκρουστεί. Μετωπικά. Και λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους.

    Δεν ξέρω αν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φέρει την οικονομική ανάκαμψη στη χώρα, αφού αυτό δεν είναι στο χέρι του• θα εξαρτηθεί από την γενικότερη οικονομική κατάσταση -και τις επιλογές των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης- αλλά και από τις διαθέσεις των Ελλήνων πολιτών.

    Κανείς δεν θα κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ αν δεν ανορθώσει μέσα σε μερικούς μήνες την διαλυμένη ελληνική οικονομία.

    Εκείνο που θα μπορούσε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ –και να προσφέρει μια βαθιά ανάσα και μια μεγάλη υπηρεσία στον τόπο και τους πολίτες- είναι να απαλλάξει μια για πάντα την χώρα από την Μαφία των νταβατζήδων που την ξέσκισαν.

    Αυτό θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την Δημοκρατία.

    Η στιγμή είναι ιδανική.

    Οι επιχειρήσεις τους είναι χρεοκοπημένες, οι ίδιοι είναι πιο αδύναμοι από ποτέ, τα μεγάλα ΜΜΕ του εξωτερικού τους επιτίθενται και τους εξευτελίζουν όπως τους αξίζει και η πλειοψηφία των Ελλήνων -παρόλο των ραγιαδισμό τους και την χαμηλή τους αυτοεκτίμηση- μοιάζουν να έχουν αντιληφθεί πως τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στη χώρα αν δεν ξεχαρβαλωθεί δια παντός η Μαφιοκρατία της οικονομικής ολιγαρχίας.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την ευκαιρία να τους διαλύσει.
    Βέβαια, μπορεί και να τους αναστήσει.
    Σε μια τέτοια περίπτωση, δεν θα πρέπει να νιώσουμε έκπληξη.
    Η Ελλάδα έχει μεγάλη παράδοση στους ξεπουλημένους πολιτικούς. Όσο πιο αριστεροί, δε, τόσο πιο εύκολα και φτηνά τους εξαγόραζαν.

    Σύντομα θα ξέρουμε τι από τα δυο θα συμβεί.

    Μακάρι να υπερισχύσει εκείνο το κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ που θα προτιμήσει τη δόξα από το χρήμα.

    Έτσι για αλλαγή.

    H Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η απλήρωτη εργασία απελευθερώνει.

    Σύμφωνα με το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι έως και 5 μήνες είναι περισσότεροι από 700 χιλιάδες, ενώ υπάρχουν και πολλοί που είναι απλήρωτοι περισσότερο από 5 μήνες αλλά περιμένουν πρώτα να κλείσουν 5-6 χρόνια απλήρωτοι για να συνειδητοποιήσουν πως είναι άνεργοι.

    Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι καλύπτουν τις απολύτως απαραίτητες ανάγκες τους με τα λίγα «έναντι» που τους δίνουν οι εργοδότες τους, οπότε μπορούν να συνεχίσουν να δουλεύουν μόνο με τα «έναντι», αφού τώρα αποδεικνύεται περίτρανα πως τόσα χρόνια έπαιρναν περισσότερα χρήματα απ’ όσα είχαν ανάγκη.

    Επίσης, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι δεν καταγγέλλουν τους εργοδότες τους επειδή φοβούνται μήπως..
    μείνουν άνεργοι και πάρουν επίδομα ανεργίας, οπότε προτιμούν να δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται, ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που χαρίζουν τις οικονομίες τους στο αφεντικό τους, για να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητό του, να αγοράσει πετρέλαιο για το καλοριφέρ και να πάει διακοπές στην Αράχοβα.

    Μπροστά στο φάσμα της ανεργίας, οι εργαζόμενοι αποδέχονται τη μη καταβολή του Δώρου, τις καθυστερήσεις πληρωμής του μισθού, τις απλήρωτες υπερωρίες και το να ξεπαρθενεύει το αφεντικό την κόρη τους.

    Φυσικά, όλα αυτά τα αποδέχονται οι εργαζόμενοι για τα παιδιά τους, αφού οι Έλληνες τα κάνουν όλα για τα παιδιά τους και είναι γνωστό σε όλους πως είναι πολύ καλό για την ανατροφή ενός παιδιού να έχει δυο γονείς που είναι σκλάβοι με τη θέλησή τους.

    («Υπάρχει λοιπόν κάτι χειρότερο από το να σε εκμεταλλεύονται: να μην θέλει να σε εκμεταλλευτεί κανείς.»)

    Πιτσιρικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν αμφισβητώ καθόλου το γεγονός ότι η υπόθεση Παπακωνσταντίνου-ΠΑΣΟΚ έχει πλάκα.

    Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ με την οποία διέγραφε τον πρώην υπουργό του και ταυτοχρόνως εγκαλούσε τον ΣΥΡΙΖΑ από τον οποίον απαιτούσε να ζητήσει συγγνώμη, είναι προφανώς μια υψηλή στιγμή της κωμικής μας πολιτικής ιστορίας.

    Το ίδιο η δήλωση Λοβέρδου, με την οποία παίρνει κι εκείνος αποστάσεις από τις κυβερνήσεις των μνημονίων, λέγοντας ότι διαφωνούσε έντονα.

    Περίεργο, δεν φάνηκε καθόλου.
    Προφανώς σε αυτό το επίπεδο, το «έντονα» θα πει «αρκετά ώστε να μην κλονιστεί η θέση μου».

    Ωραία λοιπόν, έστω ότι γελάσαμε, και όπως έλεγε και ένας μεσαιωνικός γελωτοποιός που τον ανακαλύψαμε χάρη στον Ντάριο Φο, «άμα γελάσεις με τα αφεντικά, τους ξεβρακώνεις. Από βουνό που φαντάζουν γίνονται λόφος, βράχος, πέτρα, χαλίκι και στο τέλος τίποτα πια».

    Υπάρχει όμως μια πικρή λεπτομέρεια σε αυτή την ιστορία, που δεν μπορώ να μην... επισημάνω.

    Ο Παπακωνσταντίνου ήταν και πέρσι αστείος, το ίδιο και ο Βενιζέλος και το υπόλοιπο παρεάκι. Ξέρετε γιατί δεν γελάγαμε όλοι τότε;

    Γιατί οι περισσότεροι ήταν απασχολημένοι με άλλες δουλειές, όπως να τους ψηφίζουν.

    Το σημερινό γέλιο λοιπόν είναι το γέλιο του δούλου που αναθάρρησε γιατί ο αφέντης του σκόνταψε. Όμως, ας μη γελιόμαστε, εδώ κατέρρευσε ολόκληρο το κομμουνιστικό σύστημα και μπόρεσαν να διασωθούν οι επιτήδειοι της ελίτ του, δεν θα διασωθούν οι πασόκοι;

    Βεβαίως, δεν θα διασωθούν όλοι.
    Κάποιοι θα καούν. Θα χρειαστεί να κρυφτούν ενδεχομένως και για μία γενιά, να επιστρέψουν τα παιδιά τους από το εξωτερικό να τα ξαναγνωρίσουμε. Αλλά δεν θα γίνει τίποτε δραματικότερο. Αυτό μόνο.

    Προς το παρόν το γέλιο με αυτά τα πρόσωπα έχει για μένα πικρή γεύση, γιατί καταλαβαίνω ότι ο κόσμος τολμάει να γελάσει μαζί τους μόνο τώρα που συντρίβονται.

    Μέχρι χθες τους παρακάλαγε, τους θαύμαζε και τους έγλειφε.
    Και, βεβαίως, τους ψήφιζε. Τώρα λοιπόν που διαβάζουμε δημοσκοπήσεις που δείχνουν το ΠΑΣΟΚ να παίρνει στις ηλικίες 18-24 ποσοστά γύρω στο 1,5%, το πρώτο που κάνουμε είναι να αναρωτηθούμε ποιοι είναι αυτοί οι λίγοι και μετά σκεφτόμαστε ότι χρειάστηκε πρώτα να μηδενιστεί το ΠΑΣΟΚ για να ανακαλύψουν οι ψηφοφόροι του ότι οι υπουργοί του έχουν πλάκα.

    Για πείτε μου, λοιπόν, πέρσι και πρόπερσι ήταν σοβαροί;

    Μάλιστα, επειδή πέρσι και πρόπερσι ήταν περίοδος γιαουρτολατρείας, αν πάμε πριν τρία χρόνια;

    Πριν την κρίση;
    Ήταν σοβαροί και υπεύθυνοι, τεχνοκράτες, τι ακριβώς ήταν;

    Ήταν πάντοτε αυτό το μείγμα ιδιοτέλειας, φαιδρότητας και επικινδυνότητας, που τους χαρακτηρίζει και τώρα.

    Επαναλαμβάνω μια φράση που είχα χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν: οι κρεμάλες στήνονται ως τιμωρία για την αδυναμία, όχι για τον δεσποτισμό.

    Ας γελάσει λοιπόν τώρα που μπορεί ο λαουτζίκος, γιατί αργά ή γρήγορα σε κάποιου επόμενου υπουργού το χωλ θα παρακαλάει, σε κάποια καινούργια συγκέντρωση θα κρατάει σημαιάκι για να βολευτεί - γιατί πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1) Γειά σου ρε ΟΠΛΑ Τουφεκαλεύρισσα
    2)χρυσοχοίδης αυτός που έχει πεθάνει εδώ και κάτι χρονια ρε.... σύντροφε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. POIOS EINAI O KYRIOS??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ

    ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΣΤΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ

    ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΟΙ "ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΔΕΣ" ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ
    ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ
    ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΠΑΤΣΟΚ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ
    ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΠΑΤΣΟΚ ΝΔ ΔΗΜΑΡ, ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΨΑΧΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ηλίθιε αρθρογράφε, ποτε θα γραψεις μια σοβαρη ειδηση; Σηκωθηκες πρωι πρωι για να γραψεις αυτη τη μαλακια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. MIPOS O TYPOS EINAI KOKAINAKIAS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 4:33
    Τον έχεις δει να παίρνει κοκαΐνη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ
    ΜΠΑΤΣΟΚ ΝΔ ΔΗΜΑΡ,
    ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΨΑΧΝΟΥΝ

    ΣΩΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρυσοχοΐδη

    ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΑΠΑΝΩ ΣΟΥ

    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΤΡΟΜΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ “ΚΡΕΜΑΣΕ” ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΡΙΒΕΑ!

    ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΕΔΙΝΕΣ ΜΑΥΡΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ! ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ!

    ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΡΙΒΕΑ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΡΙΒΕΑ! ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!

    ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΗΓΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΠΑΡΕΑ. ΦΥΛΑΓΑΤΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι φοβαται ο "ψεκασμενος" ;;;;;
    Γιατί τα εχει βαλει με τον Χρυσοχοιδη;;;;
    Τι φοβαται ο "υδατάνθρακας";;;;;
    Δεν ελέγχει την χοληστερίνη!!!
    Χεστηκε πανω του μην ξεφτιλιστεί πάλι στα δικστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2:13:00 μ.μ.

    ΤΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΠΑΡΕΑ. ΦΥΛΑΓΑΤΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2:13:00 μ.μ.
    Ο ΥΔΑΤΆΝΘΡΑΚΑΣ-ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΑ ΦΙΛΑΓΕ (ΟΧΙ ΦΥΛΑΓΕ) ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ! ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΥΔΑΤΆΝΘΡΑΚΑΣ, τουλαχιστον ποτε δεν αρνηθηκε τισ καταβολες και την πολιτικη του τοποθετηση
    ΔΕΞΙΟΣ ειναι

    Εσείς ομως, ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
    ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ
    ΑΛΗΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ που ψωμολυσαγατε στα χωρια σας οσπου σας συμμασε ο Ανδρεας και εκεινος ο ελεεινος Σημιτης

    ΤΙ ΧΑΛΕΒΑΤΕ ΣΤΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΡΕ ΧΑΛΕΔΕΣ
    ΤΟΜΑΡΙΑ;
    Του ΜΠΑΤΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η σκατουσακούλα αγρίεψε. Σιγά μην σκίσει κανένα καλσον ο μπουλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τούτοι δω εφέρανε τουφέκια γεμάτα μπαρούτι,τούτοι δω διατάξανε τη στυγερή εξόντωση

    Και το λιγνό κορίτσι έπεσε με την σημαία του,και το αγόρι κύλησε χαμογελώντας λαβωμένο
    λαβωμένο στο πλευρό της.

    Του προδότη που προχώρησε ως ετούτο το έγκλημα ζήτω την τιμωρία..

    Εκείνου που ‘δωκε το σύνθημα του θάνατου ζητώ την τιμωρία..

    Εκείνων που προστατέψανε αυτό το έγκλημα ζητώ την τιμωρία..

    Δε θέλω να μου δίνουνε το χέρι, το μουλιασμένο από το δικό μας αίμα
    δεν τους θέλω για πρεσβευτές, ούτε ήσυχους μέσα στα σπίτια τους..

    θέλω να τους δω ΝΕΚΡΟΥΣ,
    σε τούτο δω το μέρος, σε τούτη δω την ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αναβίωσε τον εσμό και τη βρομιά που μας κυβερνούν από το 1974...

    Ο Βενιζέλος από χθες συμμετέχει σε μια κυβέρνηση η οποία, όπως είπε ο ίδιος, "αφουγκράζεται τις αγωνίες της κοινωνίας, των εργαζομένων, των ανέργων, της αγοράς και των επιχειρήσεων". Γι' αυτό άλλωστε συμμετέχει σε αυτήν.

    Αν δεν αφουγκραζόταν η κυβέρνηση όλα αυτά, ο Βενιζέλος, μας είπε, ότι θα είχε αποσύρει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση. Αφού μας τα ζάλισε με την "πίεση" που άσκησε στον Σα(χλα)μαρά, ώστε αυτός να δεχθεί ένα διαφορετικό πλαίσιο λειτουργίας της τρικομματικής κυβέρνησης.

    Είναι που αφουγκράζεται η κυβέρνηση και ο Βενιζέλος και οι άνεργοι έχουν φτάσει 1,5 εκατομμύριο.

    Είναι που αφουγκράζεται η κυβέρνηση και ο Βενιζέλος και η αγορά και οι επιχειρήσεις έχουν "στεγνώσει" από μετρητά, παρά τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έδωσε ο Βενιζέλος στις τράπεζες...από 180 δις χρέος που μας έλεγαν το 2009 έγινε σήμερα 300 δις..τι στο διάολο τα καίνε!! γαμώ το πατώ του και το PSI του..πάρετε και το τελευταίο λεπτό από της τράπεζες ΑΝ ΕΧΕΤΕ τον Σεπτέμβριο ο χοίρος ο χοντρός με τον αόμματο θα σας τα φάνε ΟΛΑ ..{βάζετε στοίχημα;}

    Είναι που αφουγκράζεται η κυβέρνηση και ο Βενιζέλος και οι εργαζόμενοι, όταν πληρώνονται, παίρνουν μισθό που δεν φθάνει ούτε για ένα δεκαπενθήμερο.

    Με τις συγκεκριμένες δηλώσεις του ο Βενιζέλος επιβεβαίωσε την άποψη που τον θέλει να είναι ένας αριβίστας, τόσο παχύδερμος, που αδυνατεί να βάλει ένα όριο στις βλακείες που λέει.

    Μετά τις χθεσινές εξελίξεις, ο Βενιζέλος κατάφερε να αναβιώσει τον δικομματισμό (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ). Αναβίωσε αυτό το αρρωστημένο και βρόμικο σχήμα που μας οδήγησε εδώ. Αναβίωσε τον εσμό και τη βρομιά που μας κυβερνούν από το 1974....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Αντώνης Σαμαράς χρησιμοποίησε πολλές φορές τον όρο «Νέα Ελλάδα» στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, οπότε όλοι κατάλαβαν πως η Νέα Δημοκρατία θα αλλάξει όνομα.

    Το συνηθίζουν οι πουτάνες να αλλάζουν όνομα, για να κρύβουν το παρελθόν τους και να το παίζουν κυρίες.

    Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε κάλεσμα σε όλους -και ειδικά στους Μεσσήνιους-, για να φτιάξουμε όλοι μαζί την Νέα Ελλάδα, αλλά εμένα μη με περιμένετε γιατί, ήδη, έχω
    κανονίσει να μεταναστεύσω. Φτιάξτε την μόνοι σας. Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.

    Επίσης, ο Αντώνης Σαμαράς έκανε προσπάθεια να χαμηλώσει τους τόνους μετά την ένταση που προκλήθηκε από την επίθεση του Μάκη Βορίδη στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά δεν υπήρχε λόγος, αφενός γιατί όσοι έχουν μείνει ακόμα στο ΠΑΣΟΚ είναι τόσο σκατάδες και ταλιροφονιάδες που δεν έχουν πρόβλημα να τους βρίσεις όχι τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά ούτε την ίδια τους την μάνα, και αφετέρου επειδή ο Ανδρέας Παπανδρέου, όσο ζούσε, κάτι τύπους σαν τον Βορίδη τους είχε γραμμένους στην καραπουτσακλάρα του.

    Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία τους χωράει όλους και αυτό μου θύμισε μια φίλη μου που ήθελε να κάνει τατουάζ στο κωλομέρι και της είπα να γράψει «Όλοι οι καλοί χωράνε».

    Καταλήγοντας, ο Αντώνης Σαμαράς είπε πως η Νέα Ελλάδα θα είναι πραγματικότητα το 2021, στην επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση, οπότε καταλαβαίνετε πως μέχρι τότε θα προελαύνουν οι Τούρκοι και τα χαράτσια θα πέφτουν βροχή....Pitsirikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 19 Μαρ 2013 - 12:51:00 μ.μ.

    GIATI? MIPOS TON EHEI DEI KANENAS ME VREFI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 3:00
    Τι εστί "VREFI"???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση