GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τι κριτήρια έγινε τελικά το σχέδιο "Αθηνά";‏ Ενα αποκαλυπτικό βίντεο...

Το βίντεο τα λέει όλα. Αυτό δεν πρέπει να περάσει! Είναι άδικο να ξεσπιτώνονται 10000 παιδιά και να διαλύεται ένα από τα μεγαλύτερα κ...


Το βίντεο τα λέει όλα.
Αυτό δεν πρέπει να περάσει!
Είναι άδικο να ξεσπιτώνονται 10000 παιδιά και να διαλύεται
ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της
χώρας για καθαρά μικροπολιτικούς σκοπούς!
  •  Τμήμα Πληροφορικής του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης 

4 σχόλια

  1. Σφαγή στη ΝΔ με τις 3 συνιστώσες ( Σαμαρικοί, Μητσοτακικοί, Καραμανλικοί ) να αλληλοτρώγονται. Τα διαπλεκόμενα θέλουν ένα κόμμα Σημίτη-Στουρνάρα, γι' αυτό και η υποστήριξη του γέρου Μητσοτάκη στο Στουρνάρα.
    Στο μεταξύ οι άλλες δύο συνιστώσες της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, έχουν μπει σε τροχιά αποσύνθεσης, διάλυσης και αφομοίωσης από τη κεντρική ΝΔ. Το κρίσιμο μέγεθος του εκλογικού σώματος είναι οι άνεργοι και το 2.000.000 ψηφοφόροι που προέρχονται από οικογένειες με παιδιά ( κυρίως οι Τρίτεκνοι και Πολύτεκνοι ), οι οποίες δέχονται τρομερά οικονομικά χτυπήματα από τον κ. Στουρνάρα και τον κ. Βρούτση σε επίπεδο επιβίωσης.Οι ψηφοφόροι αυτοί, πιστοί μέχρι πριν λίγο καιρό σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, φεύγουν μαζικά προς άλλες κατευθύνσεις, είτε προς ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή, είτε προς Σύριζα και ΚΚΕ, ώστε σε λίγο και η ΝΔ θα πέσει σε μονοψήφια ποσοστά, ακολουθώντας τη τύχη του ΠΑΣΟΚ. Όλοι γνωρίζουν ότι τα ποσοστά της Χ.Α ( γύρω στο 12% ) είναι πλασματικά, γιατί οι εν δυνάμει ψηφοφόροι της ( που δεν πιστεύουν στην ιδεολογία της, αλλά θέλουν να τιμωρήσουν το σύστημα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ) δεν απαντούν σε τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις, ενώ η ΟΝΝΕΔ και η ΠΑΣΠ φυλλοροούν συνεχώς. Ποιος θα το φανταζόταν ότι η Χ.Α ( με πορείες 500 ατόμων ) θα μπορούσε να διοργανώσει πορεία 15.000 ανθρώπων, κυρίως νέων , στο κέντρο της Αθήνας, τριπλάσιες από τις πορείες για το Πολυτεχνείο ; Στις ηλικίες 18 έως 30 ετών, η Χ.Α έχει ποσοστά τριπλάσια από τη ΝΔ και εξαπλάσια από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, που έχουν εξαφανιστεί! Και αιτία είναι η οικονομική πολιτική του μνημονίου, η νυν ακολουθούμενη πολιτική Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, Στουρνάρα.Τα τρία κόμματα ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ) θα έχουν στις επόμενες εκλογές το 1/3 από τη σημερινή τους κοινοβουλευτική δύναμη.Αν συνεχιστεί αυτή η φορομπηχτική πολιτική, τότε θα παρακαλούν πολλοί στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ να βγει ο Τσίπρας ή ο Καμμένος, αφού η Χρυσή Αυγή θα οδεύει σε ποσοστά άνω του 20% !!! Αλλά αυτοί θα φταίνε για ότι συμβεί από δω και πέρα! Αυτοί οδηγούν μαζικά τους πολίτες στη Χ.Α !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα γκάλοπ.Όσο δεν πέφτουν ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ πολύ, τόσο θα αυξάνουν οι φόροι!!!

    Όσο είναι ψηλά η ΝΔ στα γκάλοπ, τόσο μεγαλύτεροι θα είναι οι φόροι στα ακίνητα μας !

    Σοκ στους συνταξιούχους και στους μισθωτούς από τις νέες μειώσεις.
    Σοκ από την αύξηση της ανεργίας στους νέους !
    Σοκ από τη κατάργηση των τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων που πλήττει 1.000.000 ανθρώπους !
    Σοκ από τα συνεχιζόμενα χαράτσια σε ΔΕΗ, ακίνητα.
    Κι όσο βλέπουν ότι έχουν, ακόμα, ποσοστά στα γκάλοπ, τόσο ψηλότερους φορολογικούς συντελεστές θα βάλουν στα οικόπεδα, αγροτεμάχια, ακόμα και στα βοσκοτόπια και στα κοτέτσια !!!
    Και όταν έρθει η εκκαθάριση της φορολογικής οι 9 στους 10 θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ!
    Κι, όμως, υπάρχουν ακόμα ΗΛΙΘΙΟΙ που σκέφτονται να ψηφίσουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ! Και το λένε και στις δημοσκοπήσεις ! Αφού, λοιπόν, τα 3 κόμματα είναι ψηλά στις δημοσκοπήσεις, γιατί να αναιρέσουν τα σκληρά μέτρα ; Γιατί να μη πάρουν και άλλα ; Όσο υπάρχει ηλίθιος κόσμος που τους πιστεύει και τους στηρίζει, θα μας φάνε κι άλλα, ακίνητα, καταθέσεις, τα πάντα ! Θα σε κάνουν να στέκεσαι στις ουρές για συσσίτιο, να ξεπουλάς όσο όσο το σπίτι σου για τα στεγαστικά δάνεια και τα χρέη σου στο Δημόσιο, θα στείλουν τα παιδιά σου μετανάστες!
    Ξύπνα!
    Ξύπνα, ρε βλάκα, Έλληνα. Δεν καταλαβαίνεις, ΒΛΑΚΑ, ότι αν δεν πέσουν στο 10% η ΝΔ, και στο 3% το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ αυτοί δεν πρόκειται να σταματήσουν ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΑΠ- ΝΔΦΚ ΚΑΙ ΠΑΣΠ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΤΕΙ ; ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΟΡΕΣΑΝ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ Η ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ, Η ΔΑΠ ΚΑΙ Η ΠΑΣΠ, Η ΔΑΚΕ ΚΑΙ Η ΠΑΣΚΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 5% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΦΦ ΣΟΡ ΣΤΗ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΛΟΛΗΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. Χ..ΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΜΟΥΤΖΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ! ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΗΔΟΥΝ. ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΡΑΓΙΑ, ΩΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟ, ΩΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ...ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτη ειναι η καραξεφτιλα,αντι να σκεφτονται να φερουν χρημα απο το εξωτερικο σε επενδυσεις ακουστε τι λεει ο φωστηρας.
    Πωπω πολυ μυαλο εχει αυτος για το ΜΙΤ ειναι,αδικειται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση