GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαφαζάνης: Δεν είπα πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει πρόγραμμα ούτε επιτέθηκα στον Τσίπρα

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης χαρακτήρισε ανυπόστατα κάποια δημοσιεύματα που τον ήθελαν να υποστηρίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ...


Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης χαρακτήρισε ανυπόστατα κάποια δημοσιεύματα που τον ήθελαν να υποστηρίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ...

δε διαθέτει πρόγραμμα για την επόμενη ημέρα και πως επιτέθηκε στην ηγεσία του κόμματος.
Με ανακοίνωσή του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης διαψεύδει σχετικά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να επιτίθεται στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και να λέει πως το κόμμα δε διαθέτει πρόγραμμα για την επόμενη ημέρα.

Όλη η ανακοίνωση του βουλευτή
"Ορισμένα δημοσιεύματα που ερμηνεύουν τα όσα είπα στην παρέμβασή μου στον Κεραμεικό και με φέρουν να έχω κάνει επίθεση στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και να ισχυρίζομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, δήθεν, δεν διαθέτει πρόγραμμα για την επόμενη μέρα, είναι παντελώς ανυπόστατα.

Αυτό που ανέφερα στην ομιλία μου και ακούστηκε σε εκατοντάδες πολίτες που παρακολουθούσαν την εκδήλωση, είναι ότι χρειάζεται ακόμα βαθύτερη και ουσιαστικότερη επεξεργασία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες μέρες, πράγμα άλλωστε που επιχειρεί οργανωμένα το κόμμα μας.

Δεν έκανα, επίσης, καμιά απολύτως επίθεση στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως γράφεται, αντίθετα, τόνισα θετικά ότι πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη χωρίς κανένα εφησυχασμό και καμιά υποχώρηση στους αντιπάλους, ενώ υπογράμμισα για άλλη μια φορά την πάγια Συνεδριακή θέση του ΣΥΡΙΖΑ, πως δεν πρόκειται να συμπράξουμε με μνημονιακά στελέχη του ΠΑΣΟΚ".

1 σχόλιο

  1. Θεέ και Κύριε!

    Άκουσα σήμερα το πρωί, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, από το ΜEGA CHANEL παρουσία του Υπουργού Εργασίας κλπ. Κυρίου Βρούτση ότι το ταμείο εμπόρων και άλλων επαγγελματιών έχει έλλειμμα 7.000.000.000 ευρώ,( εφτά δις ευρώ) και ότι δεν υπάρχει περίπτωση μείωσης των συντάξεων των, και καλά ως εδώ, όμως εμένα και του κάθε άλλου που το ταμείο του δεν είχε έλλειμμα γιατί μας πετσοκόψανε τις συντάξεις μας? Άλλο ερώτημα αυτό το έλλειμμα πως δημιουργήθηκε και πότε? Μήπως από την εποχή των παχιών αγελάδων οι φίλτατοι ασφαλισμένοι αυτού του ταμείου δεν είχαν κατά νου να πληρώνουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές? Αυτοί που μια ζωή κλαιγόντουσαν στον καθένα που έμπαινε στο μαγαζί τους ότι δεν τα βγάζουν πέρα οικονομικά, άσχετο αν αγόραζαν με επιταγή, μέχρι πότε…. το παπούτσι πχ. από την βιοτεχνία δυο χιλιάρικα επί δραχμής, και μας το πουλούσαν εικοσιπέντε ( το παράδειγμα είναι πραγματικό) το ΕΖΗΣΑ, και όταν του έλεγες κόψε κάτι ορκιζότανε στα παιδιά τους ότι δεν γίνετε, δεν μπορεί , ίσα ίσα βγαίνει ένα μικρό κέρδος, αλλά και αυτό κάποιοι μας το χαρίζανε για την ψυχή της μάνας τους, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ….
    Κύριε Βρούτση αυτοί οι μικρομεσαίοι που κάποτε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου τους ονόμασε ραχοκοκαλιά της οικονομίας, και μέγα λάθος του που δεν είπε ότι συγχρόνως είναι και η ραχοκοκαλιά της παραοικονομίας στην Ελλάδα, γιατί πάντα κλέβανε και το κράτος και τους πολίτες, δεν πρέπει να τύχουνε ιδιαίτερης μεταχείρισης, δεν μπορεί και δεν πρέπει ο ποιο φτωχός Έλληνας που δεν έχει σχέση με τις κλεψιές και τις απατεωνιές τους ( όχι όλων αλλά είναι ζήτημα αν το δέκα τοις εκατό από αυτούς ήταν σωστοί επαγγελματίες και πολίτες προς το κράτος, και τα ασφαλιστικά τους ταμεία) να πληρώσει μέσω του κρατικού προϋπολογισμού ή με την μεταφορά πόρων από άλλα ταμεία που στο κάτω κάτω οι ασφαλισμένοι τους θέλανε δεν θέλανε πλήρωναν τις εισφορές τους, τις συντάξεις των εμπόρων κλπ.
    Αν γίνει αυτό θα είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ¨
    ΚΛΕΒΕΙΣ ΦΠΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ, ΚΛΕΒΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΑΓΙΟΣ, ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑ, ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΒΙΛΑ, ΔΕΝ ΚΟΒΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ή ΤΙΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΥΕΙΣ, ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ…….

    Κύριε Βρούτση με όλη μου την εκτίμηση γατί πραγματικά προσπαθείτε …. ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΥΣΩ……?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση