GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μου αρέσουν αυτοί οι Ουκρανοί… όπως κι οι Σύριοι

Σημειώνει ο Νίκος Κλειτσίκας http://www.nikosklitsikas.gr/ Πώς να μην μείνεις έκπληκτος από λαούς, όπως αυτόν της Ουκρανίας που θέλει ...

Σημειώνει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://www.nikosklitsikas.gr/

Πώς να μην μείνεις έκπληκτος από λαούς, όπως αυτόν της Ουκρανίας που θέλει να παραμείνει κυρίαρχος στον τόπο του, παρά το...
πραξικόπημα με τη σφραγίδα της Ευρώπης του Δ΄ Ράιχ και των ΗΠΑ –δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τον Αδόλφο Χίτλερ η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση.
Οι Ουκρανοί, όπως σήμερα οι λαοί της Βενεζουέλας και της Συρίας αρνούνται να παραδώσουν τις χώρες τους, τις πατρίδες τους στην παγκοσμιοποίηση του μεγάλου διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Πώς να μην νιώσεις ντροπή σαν Έλληνας όταν ένας υπουργός των εξωτερικών και μάλιστα αρχηγός στο κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, δεν χάνει ευκαιρία να εκδηλώνει τα πιο φτηνά και δουλοπρεπή του διαπιστευτήρια; Ίδια ντροπή όταν πρώτος μεταξύ όλων έβγαλε απόφαση για τον «δικτάτορα» Άσσαντ και συντάχθηκε με πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον της αδέσποτης Συρίας και σήμερα που επισκέφθηκε ένα ναζιστικό καθεστώς στην Ουκρανία.
Πως μπορεί κάποιος να επισκέπτεται πραξικοπηματίες και μάλιστα να χαριεντίζεται με μέλη μιας πραξικοπηματικής κυβέρνησης που συμπεριλαμβάνει ναζί, οι οποίοι μάλιστα σε στενές σχέσεις με την χρυσή αυγή -την οποία υποτίθεται θέλει να θέσει εκτός νόμου ο έγκριτος συνταγματολόγος, ο οποίος μεταξύ άλλων κατασκεύασε τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών, θεσμοθέτησε τα αντισυνταγματικά (έτσι δήλωνε ο ίδιος) Χαράτσια μέσω ΔΕΗ- και τώρα… δηλώνει δημοκράτης;
Το πώς λειτουργεί μια κυβέρνηση υποτελής σ’ αυτούς που κατέλυσαν την εθνική μας κυριαρχία είναι κατανοητό. Δεν αναμένει κάποιος μια εθνική εξωτερική πολιτική ούτε από τη ΝΔ, αλλά ούτε από το σημερινό ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα τον αρχηγό του που λειτουργεί ως πλασιέ του ΔΝΤ και της Μέρκελ. Συνεπώς το ότι μετατράπηκε σε κλακαδόρο του ναζιστικού πραξικοπήματος στην Ουκρανία, δεν αποτελεί ζήτημα προβληματισμού.
Στον αντίποδα της δωσίλογης πολιτικής το ΚΚΕ κι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Το ΚΚΕ επισημαίνει με σαφήνεια την πατριωτική στάση που πρέπει να λάβει η Ελλάδα: «Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στους σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΕΕ στην Ουκρανία».
Η κοινή ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην Ουκρανία εξέδωσαν το ΚΚΕ και άλλα 20 κομμουνιστικά και εργατικά κόμματα, περιγράφει την κατάσταση αναφέροντας μεταξύ άλλων  πως «οι τελευταίες δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία, δεν αποτελούν ''νίκη της δημοκρατίας'', δήθεν των ''επαναστατών'', όπως περιγράφεται από τα ΜΜΕ των ΗΠΑ και της ΕΕ, αλλά μια επικίνδυνη εξέλιξη, πρώτα απ' όλα για τον ίδιο το λαό της Ουκρανίας».
Ο Πάνος Καμμένος εκφράζει την πάγια πολιτική των ελληνικών κυβερνήσεων πριν την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας στους «δανειστές» και τις κυβερνήσεις που έχουν επιβάλλει οι γερμανοί.
Μάλιστα επισημαίνει προσωπικά στον Βενιζέλο: «Αυτόν αναγνωρίζει η Ελληνική προεδρία σαν πρωθυπουργό της Ουκρανίας μετά το πραξικόπημα των Γερμανών μέσω ΜΚΟ και Τατάρων τρομοκρατών που έφεραν από τη Συρία σε διακοπή του σφαγιασμού των Ορθοδόξων ;
Γιατί δεν απαντάτε κ.  Βενιζέλο;
Αυτός ο ναζιστικός χαιρετισμός είναι με τις ευλογίες της Μέρκελ;
».
Επίσης, τονίζει κάτι που αποδεικνύει την δουλοπρέπεια της σημερινής κυβέρνησης και θέτει το πολιτικό πλαίσιο της σημερινής ΕΕ: «Το 4ο Γερμανικό Ράιχ 69 χρόνια μετά την συνθήκη της Γιάλτας και την καταγραφή της ήττας του ναζισμού με την συνδρομή των νεοναζιστών της Ουκρανίας και των εξαγορασμένων και εκβιαζόμενων πολιτικών από Γερμανικές εταιρείες Siemens, HDW... της Ε.Ε. πάει να πάρει εκδίκηση για την έκβαση του Β´ παγκοσμίου πολέμου».
Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει μια διαφοροποιημένη, θολή και «περίεργη» θέση: Ο διαμελισμός της Ουκρανίας απειλή για όλη την Ευρώπη, ενώ είναι πασιφανές ότι η σημερινή Ευρώπη απειλεί με διαμελισμό την Ουκρανία! Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στην Ευρώπη, υποστηρίζοντας πως  δεν μπορεί να βρεθεί στο κέντρο ενός νέου Ψυχρού Πολέμου, καθώς θα «πρέπει να διασφαλιστεί η ειρήνη, η εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, η ανεξαρτησία της και η ασφάλεια των πολιτών της, χωρίς ζώνες επιρροής και ξένους προστάτες, με βάση μια βιώσιμη δημοκρατική, πολιτική λύση στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου…». Ο ΣΥΡΙΖΑ διέθετε ένα τμήμα Εξωτερικής πολιτικής που είχε δώσει δείγματα γραφής στο παρελθόν για τις αναλύσεις του, αλλά και τη δράση του. Τι συμβαίνει σήμερα;
Οφείλονται άραγε σε «αστοχίες» ή απειρία οι θέσεις που λαμβάνει τελευταία;
Για παράδειγμα: Ουσιαστικά συναινεί στο νέο σχέδιο Ανάν, τη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη θέση υπέρ «διζωνικής ομοσπονδίας», στήριξε τους Νατοϊκούς μισθοφόρους στη Συρία, υποστήριξε την επονομαζόμενη «Αραβική Άνοιξη», σχέδιο των ΗΠΑ για ανακατατάξεις στη Μέση Ανατολή, θεώρησε «αριστερό» τον σιωνιστή εγκληματία πολέμου Πέρες, ως προοδευτικό τον πλανητάρχη Ομπάμα κ.ο.κ. Τι συμβαίνει;
Επανερχόμενοι στο ναζιστικό (ούτε καν νεοναζιστικό) πραξικόπημα των ΗΠΑ-ΕΕ στην Ουκρανία, εκείνο που συγκλονίζει και συνάμα αποδεικνύει ότι οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές έχουν εξαγοραστεί πλήρως από τους μονεταριστές της παγκοσμιοποίησης, είναι η ενημέρωση για τη ναζιστική δράση στην Ουκρανία,  που πραγματοποίησε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η κα. Vitrenko, ηγέτης του Προοδευτικού Σοσιαλιστικού Κόμματος της Ουκρανίας (Στρασβούργο, 26 Φλεβάρη 2014 -Nazi coup in Ukraine: Natalia Vitrenko confronts Martin Schulz) και μάλιστα με την παρουσία του «σοσιαλιστή» Πρόεδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz. Συνεπώς γνώριζαν και παρόλα αυτά μιλούν υποκριτικά για διεθνές δίκαιο, το όποιο βίασαν αυτοί οι ίδιοι.
Έτσι δεν παραξενεύει πλέον κανέναν γιατί ο κ. Βενιζέλος δέχτηκε υπάκουα να γίνει μέρος ενός θεάτρου υποστήριξης των ναζί με την επίσκεψή του στην Ουκρανία των πραξικοπηματιών.
Δυστυχώς, οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές -με εξαίρεση τον αδέσποτο ηγέτη Βάσω Λυσσαρίδη- έχουν εξαγοραστεί από το Δ’ Ράιχ. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία!
Πως μπορεί κάποιος να ερμηνεύσει την σιωπή του συνήθως λαλίστατου προέδρου της «σοσιαλιστικής» διεθνούς Γ. Παπανδρέου, στο επιχειρούμενο πραξικόπημα των ΗΠΑ στη Σοσιαλιστική Βενεζουέλα;
Πως μπορεί να ερμηνευτεί η ταύτιση της «σοσιαλιστικής» διεθνούς του Γ. Παπανδρέου με όλες τις επιθέσεις του ιμπεριαλισμού στον πλανήτη; Συρία, «Αραβική Άνοιξη made in USA», Κύπρος-νέο σχέδιο Ανάν… και σήμερα το ναζιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία.
Είναι λοιπόν κατανοητό πως ο υπάλληλος του Τόμσεν κ. Βενιζέλος, μεταβαίνει στους ναζί πραξικοπηματίες της Ουκρανίας και σφίγγει χέρια εγκληματιών!
Όμως, ο πατριωτισμός, τα έθνη, οι λαοί, ο σοσιαλισμός… έρχονται από το μακρινό παρελθόν και έχουν μέλλον. Δεν θα μπορέσει κανένας εξαγορασμένος πολιτικός αγύρτης να σταματήσει την ροή της ιστορίας, την πάλη των λαών για Εθνική Απελευθέρωση κι Εθνική Ανεξαρτησία.
Η σημερινή αποικία-Ελλάδα μπορεί να πληρώνει σήμερα το ξεπούλημα των κλεπτοκρατών κομπραδόρων πολιτικών, αλλά η ώρα του Λαού θα έρθει και θα είναι αμείλικτη, αλλά δίκαιη, η οργή της λαϊκής δικαιοσύνης απέναντι σ’ όλο το κατεστημένο που συμπράττει στην εξαθλίωση και τη γενοκτονία του ελληνικού λαού.

5 σχόλια

  1. πέστα χρυσόστομε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...αλλά η ώρα του Λαού θα έρθει και θα είναι αμείλικτη, αλλά δίκαιη, η οργή της λαϊκής δικαιοσύνης απέναντι σ’ όλο το κατεστημένο που συμπράττει στην εξαθλίωση και τη γενοκτονία του ελληνικού λαού...

    Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι και όταν ξυπνήσεις γύρισε από το άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικό άρθρο!!

    Να δούμε πότε κάποιο κανάλι και κάποιος δημοσιογράφος της TV θα καλέσει τον Βενιζέλο να απαντήσει για όλα αυτά.

    Και για να το λέμε και να το ξαναλέμε... κάποιες ψήφοι έδωσαν στον Βενιζέλο την βουλευτική έδρα και είναι υπουργός σήμερα..

    Για να μην δικαιολογούμαστε μετά τις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο δοσιλογισμός, η μικροψυχία, η δουλικότητα Σαμαρά-Βενιζέλου, αυτά τα γελοία ανθρωπάκια-πιόνια Γερμανίας και ΗΠΑ, που τους κρατάνε από δεκάδες λίστες: Λαγκάρντ, Ζήμενς, υποβρυχίων, εξοπλισμών και δεκάδων σκανδάλων, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ!!!!

    Με την επίσκεψη του ανεκδιήγητου και γελοιότατου Βενιζέλου, πήγαν και αναγνώρισαν κατ' ουσία τους πραξικοπηματίες Νεο-ναζί του Κιέβου, που κατέλαβαν πραξικοπηματικά την εξουσία, διώχνοντας τον νόμιμο πρόεδρο της χώρας Γιανουκόβιτς (με όλα τα αρνητικά του- είναι ο νόμιμα εκλεγμένος ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ πρόεδρος της Ουκρανίας), και απειλώντας αμέσως και ευθέως τις μειονότητες (που στην Κριμαία, την Ανατολική και Νότια Ουκρανία- ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ, οι ρώσοι!!!).

    Και πολύ σωστά και μπράβο, που ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ, κατηγόρησαν αυτά τα άθλια γερμανοκίνητα και αμερικανοκίνητα ανθρωπάκια, για τη στάση τους στις εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση