GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν ο Ντινόπουλος παρομοίαζε τον Βενιζέλο με τον Τσοχατζόπουλο για το σκάνδαλο των υποβρυχίων...

Μόλις στις 22 Απριλίου 2012 ο Αργύρης Ντινόπουλος, που σήμερα ορκίζεται υπουργός Εσωτερικών, δημοσίευμα ένα άρθρο καταπέλτη σε βάρος του...

Μόλις στις 22 Απριλίου 2012 ο Αργύρης Ντινόπουλος, που σήμερα ορκίζεται υπουργός Εσωτερικών, δημοσίευμα ένα άρθρο καταπέλτη σε βάρος του νυν αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου με αφορμή το θέμα των υποβρυχίων. Μάλιστα εμμέσως πλην σαφώς και συνειρμικά παρομοίαζε τον κ. Βενιζέλο με τον Ακη Τσοχατζόπουλο....

Το άρθρο υπάρχει ακόμη και σήμερα στην ιστοσελίδα του κ. Ντινόπουλου:
Αποκαλυπτικό άρθρο για τα υποβρύχια του βουλευτή της Ν.Δ Αργύρη Ντινόπουλου- μέλους της προανακριτικήςεπιτροπής που ερεύνησε το σκάνδαλο και παρέπεμψε τον Τσοχατζόπουλο.

‘Ε.. όχι και«αθώος» για τα υποβρύχια ο Βενιζέλος !
Τον Σεπτέμβριο του 2010 το σκάνδαλο ήταν γνωστό.
Τεκμηριωμένο από την γερμανική δικαιοσύνη.
Και τότε, ως ΥπουργόςΆμυνας , έφερε στην Βουλή την νέα σύμβαση με τους Γερμανούς (HDW) στους οποίους είχε προστεθεί ο Λιβανέζος Ισκαντάρ Σάφα.
Η σύμβαση του Βενιζέλου αποδείχθηκε χειρότερη από την αμαρτωλή σύμβαση του Άκη.
Να γιατί :
1.Έδωσε στους Γερμανούς (προφυλακισμένους ήδη στην χώρα τους) άλλο1,3 δις ευρώ.
2.Το έδωσε ενώ οι Γερμανοί είχαν ήδη εισπράξει2 ,033 δις ευρώ και δεν είχαν παραδώσει κανένα υποβρύχιο.
3.Toχειρότερο :Οι Γερμανοί –Λιβανέζοι εισπράττουν το νέο αυτό 1, 3 δις σε προκαθορισμένες ημερομηνίες ( μέχρι το 2018) ανεξαρτήτως προόδου εργασιών.
4.Δηλαδή :Οι Γερμανοί –Λιβανέζοι πληρώνονται έστω και αν κάθονται !
Τι πέτυχε ο Βενιζέλος με την νέα σύμβαση ; Ποια είναι η κατάσταση σήμερα ;
1.Εκτός από τον «Παπανικολή» δεν έχουμε παραλάβει κανένα άλλο υποβρύχιο.
2.Οι Γερμανοί –Λιβανέζοι έχουν επιπλέον εισπράξει( μετά τον Σεπτέμβριο του 2010) άλλα 412 εκατομ. ευρώ χωρίς να έχουν κάνει καμία εργασία στα υποβρύχια !
3.Οι Γερμανοί-Λιβανέζοι έχουν σταματήσει κάθε εργασία στα Ναυπηγεία και επέβαλαν εργασία μιας ημέρας την εβδομάδα στους 1.000 εργαζόμενους.
4.Οι Γερμανοί-Λιβανέζοιεκβιάζουν ζητώντας την εφαρμογή της σύμβασης Βενιζέλου , δηλαδή να πληρώνονται κατά τακτά διαστήματα έστω και αν δεν κάνουν τίποτα (φυσικά το αρνείται η σημερινή πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας)
5.Οι Γερμανοί-Λιβανέζοι έχουν εισπράξει με τις συμβάσεις Άκη-Βενιζέλου συνολικά 2,5 δις ευρώ , έχουν παραδώσει ένα μόνον υποβρύχιο και είναι έτοιμοι να φύγουν !
Να και κάποιες κρίσιμες λεπτομέρειες :Η σύμβαση του Βενιζέλου ψηφίστηκε στην Βουλή με την μορφή νόμου ( του 3885/2010). Στην εισηγητική έκθεση προβλεπόταν η πληρωμή του 1, 3 δις

1.ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών. Αυτή η πρόβλεψη «κόπηκε» από τον Βενιζέλο.
2.Ένα μήνα μετά την ψήφιση του νόμου χαρίστηκαν στους Γερμανούς-Λιβανέζους φόροι 10 εκατομ. ευρώ με τροπολογία σε νομοσχέδιο για την.. ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
3.Έξι μήνες πριν από την ψήφιση του νόμου οι Γερμανοί-Λιβανέζοι πήραν δάνειο 20 εκατομ. ευρώ με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου.
4.Την σύμβαση του Βενιζέλου ψήφισε στην Βουλή και ο Καρατζαφέρης.
Τώρα τι σχέση έχει ο Βενιζέλος με το Άκη ; Ο Άκης παραλίγο να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Ο Βενιζέλος τα κατάφερε..

9 σχόλια

  1. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΒΑΣΚΑΘΕΙΤΕ..

    Έτσι έλεγε η γιαγιά μου. Όταν έβλεπε κάτι ωραίο, το έφτυνε για να μην το ματιάσει. Και μου έμεινε η συνήθεια. Γι’ αυτό και φτύνω στα μούτρα αυτόν τον υπέροχο θίασο που προέκυψε από τον ανασκολοπισμό της λογικής.

    Ένας κυνικός μπούλης της καρπαζιάς σε συσκευασία Χριστοδουλάκη αναλαμβάνει υπουργός Οικονομικών.

    Ένας σοβαροφανής φασίστας και ρατσιστής που του αρέσει να μιλάει μπάσα αναλαμβάνει το υπουργείο Υγείας.

    Ένας επικίνδυνα ηλίθιος νάρκισσος που έφτιαξε μέχρι και δικό του κόμμα για να εκβιάσει μία υπουργική θέση ανέλαβε το Παιδείας.

    Και μία εκπρόσωπος της πάλαι ποτέ δοξασμένης Ερμού που όποτε της δίνεται η ευκαιρία κάνει την Κωνσταντοπούλου να μοιάζει λιγομίλητη, ανέλαβε κυβερνητική εκπρόσωπος.

    Σε αυτή τη χώρα ό,τι κι αν ψηφίσεις βγαίνει ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο έγινε και τώρα.

    Ψηφίσαμε στις ευρωεκλογές, ο πρωθυπουργός είπε ότι διάβασε το μήνυμα της κάλπης και αυτό που κατάλαβε ήταν ότι οι ψηφοφόροι ζήτησαν μία κυβέρνηση Σημιτικού ΠΑΣΟΚ με φασιστική προοπτική και νεοφιλελεύθερη πολιτική. Τόσο ξέρει να διαβάζει. Είναι πολιτικά αγράμματος ο Σαμαράς, δε θα το μάθουμε τώρα.Όμως πόση σημασία έχει τι είναι ο Σαμαράς; Επιτρέψτε μου να πιστεύω ότι έχει τεράστια.

    Το σημερινό καθεστώς λειτουργεί πάνω σε ένα πλαίσιο που θυμίζει τον IRA. Έχει, δηλαδή, στρατιωτικό και πολιτικό σκέλος.

    Τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει το στρατιωτικό που στη δική μας περίπτωση είναι οι τραπεζίτες.

    Αυτοί χρειάζονται πολιτικά αγράμματους, μωροφιλόδοξους, γραφικούς και αμετανόητους φασίστες για να επανδρώσουν το πολιτικό τμήμα που θα τους νομιμοποιεί και θα διαδίδει ότι έχουμε Δημοκρατία.

    Το ίδιο συνέβη και αυτή τη φορά. Έκαναν ένα φρεσκάρισμα στο πολιτικό τους τμήμα, διότι τόσο αντέχουν οι προσωπικότητες που επιλέγουν. Μέσα στο 12μηνο λήγουν. Τρελαίνονται και αποκαλύπτονται.

    Όποιος πιστεύει ότι είναι για παραπάνω, ας μου πει ειλικρινά πόσο ακόμη πίστευε ότι θα άντεχε ο Γεωργιάδης να διασκεδάζει το κοινό; Ήδη είχε κουράσει. Για τόσο είναι. Όλοι τους.

    Κι ο Σαμαράς για τόσο είναι. Αν λειτουργούσε ως ένας φυσιολογικός πρωθυπουργός, δηλαδή εμφανιζόταν στη Βουλή, δε ζούσε στο αποστειρωμένο περιβάλλον του Μαξίμου και δεν τον προστάτευαν οι μπράβοι με τα μούσια που έχει γύρω του, θα είχε γίνει σκόνη. Θα γέμιζε μούχλα. Χαλάνε, γι’ αυτό τους αλλάζουν τόσο γρήγορα.

    Ναι, θα γελάσουμε και με τον νέο θίασο. Όμως λιγότερο, γιατί πλέον ξέρουμε το έργο.

    Όμως αυτό που στην ουσία δεν καταλαβαίνουμε είναι ότι κι αυτοί γελάνε μαζί μας. Πιάνουν τις κοιλιές τους από τα γέλια οι τραπεζίτες. Τελικά ίσως κι εμείς να έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας, να έχουμε αποδεχτεί την ξευτίλα μας και να γελάμε με τα χάλια μας, όχι με τα χάλια τους.

    Γιατί όπως και να το κάνουμε, τα δικά μας χάλια είναι χειρότερα από του κάθε Σαμαρά. Φτου και σε μας, λοιπόν, να μην αβασκαθούμε για την ανοχή και το προσκύνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαπιστευτήρια έχει δώσει ο νέος υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ως εφαρμοστής «ανθρωποκτόνων» πολιτικών, από όποιο υπουργικό πόστο έχει περάσει τα τελευταία χρόνια.

    Ο κ. Λοβέρδος τελικά, μπροστά στην υπουργοποίησή του, φέρεται να ξέχασε γρήγορα την «κόκκινη γραμμή» που έθετε με ζέση τις ημέρες πριν από τον ανασχηματισμό και ήταν μια προοδευτικότερη προγραμματική συμφωνία μεταξύ των εταίρων της συγκυβέρνησης.

    Άλλωστε, και στο υπουργείο Παιδείας θα κληθεί να κάνει αυτό που ξέρει καλά, να εφαρμόσει δηλαδή μνημονιακές πολιτικές, όπως συγχωνεύσεις σχολείων, μηδενικές σχεδόν προσλήψεις εκπαιδευτικών και ξεσκαρτάρισμα μαθητών από ακόμα μικρότερη ηλικία, ώστε όλο και λιγότεροι να καταλήγουν στην ανώτατη εκπαίδευση.

    Το σύντομο διάλειμμα που έκανε από τις κυβερνητικές θέσεις δεν αρκεί για να ξεχαστεί το μνημονιακό του «έργο», τόσο στο υπουργείο Εργασίας σέρνοντας πρώτος το χορό των πολιτικών της ανεργίας το 2009, όσο και στο υπουργείο Υγείας διαλύοντας κομμάτι – κομμάτι το ΕΣΥ και ανοίγοντας την πόρτα στην άλωση της αγοράς από φθηνά εισαγόμενα γενόσημα.

    Η φράση του «οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν κιόλας, ζούνε πολλά χρόνια μετά τη συνταξιοδότησή τους», αναφερόμενος ως υπουργός Εργασίας στους συνταξιούχος, μαρτυρά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα κρίσιμα ζητήματα επιβίωσης του ελληνικού λαού.

    Ο χαρακτηρισμός «ανθρωποκτόνος», που απέδωσε στο νόμο του για τη συνταγογράφηση δραστικής ουσίας ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, πιστοποιεί τον τρόπο με τον οποίο ασκεί πολιτική.

    Με τη διαπόμπευση οροθετικών γυναικών, έξι μέρες πριν από τις εκλογές του Μαΐου του 2012, δημοσιεύοντας φωτογραφίες τους και χαρακτηρίζοντάς τες «απασφαλισμένη υγειονομική βόμβα», έδειξε το ανάλγητο πρόσωπο ενός υπουργού που δεν υπολογίζει ανθρώπινα δικαιώματα.

    Ερώτημα, πάντως, αποτελεί, με ποιο τρόπο, από τη θέση του υπουργού Παιδείας, θα συνεχίσει να εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα και δη ισραηλινά. Όπως και να 'χει, προμηνύονται δύσκολες μέρες για μαθητές και εκπαιδευτικούς, καθώς στα έμπειρα μνημονιακά χέρια του, η δημόσια παιδεία θα οδηγηθεί σε διάλυση, όπως άλλωστε έγινε με τα εργασιακά και τη δημόσια υγεία.


    Μάγκες...η αυτοκτονία είναι ΚΑΚΉ ΠΡΆΞΗ .όμως αν είναι να την κάνετε μην αυτοκτονείτε ΜΟΝΟΊ κάνετε τους τον θίασο ΚΟΥΚΊ... ΆΛΛΗ ΛΎΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΕΙΧΕ Η ΝΔ ΤΟ ΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΛΕΕΙ .ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΚΑΓΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΤΕ ΚΑΗΚΑΜΕ ,ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ .ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ TVΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ .....ΛΥΠΑΜΕ ΚΥΡ ΑΝΤΩΝΙ ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΔΕΙΣ ΤΟ ΥΠ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ Δ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΜ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ?ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ?Η ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ ΤΗΣ ΤV ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΘΛΙΨΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ .ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΑΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ?ΛΥΠΑΜΕ ΑΝΤΩΝΙ ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΛΥΠΑΜΕ ΚΥΡ ΑΝΤΩΝΙ ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΛΥΠΑΜΕ ΚΥΡ ΑΝΤΩΝΙ ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΡΠΙΛΕΣ!!!!ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!!ΣΤΙΣ 03/05/2011 Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΒΓΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΚΟΡΑΝΤΗ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!!!!!ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΝΟΝΟΣ...Ο Γ.Γ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΥΝΕΠΙΠΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΝΟΜΟΥ/3885/2010/ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ-ΛΙΒΑΝΕΖΟΥΣ ΦΟΡΟΙ 10.000.000 ΕΚ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ!!!!!!!!ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ-ΛΙΒΑΝΕΖΟΙ ΠΗΡΑΝ ΔΑΝΕΙΟ 20.000.000 ΕΚ ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!!!!!ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!!!!!!!!!!ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ 10.000.000.000 ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ!!!!!!!!!!!ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΑΚΗΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ!!!!ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΕΘΑ ΣΠΗΛΙΟ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΜΙΖΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση