GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μαρκάτος, ο Τσίπρας και η "απόλυση" του Γ. Αϋφαντή

«Και το άκρον άωτον ήταν η δήλωση του Μαρκάτου ο οποίος ομιλώντας για τη διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ είπε, ότι «δεν αμφισβήτησα ποτέ τις κ...

«Και το άκρον άωτον ήταν η δήλωση του Μαρκάτου ο οποίος ομιλώντας για τη διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ είπε, ότι «δεν αμφισβήτησα ποτέ τις κεντροαριστερές καταβολές μου». Που όμως προφανώς ήταν οι γνωστές πλέον τοις πάσιν νεοταξικές «κεντροαριστερές καταβολές».»
Κύριοι Βουλευτές,
Τι γίνεται όμως δυστυχώς με τον αμετανόητο επίσης κ. Τσίπρα.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Κυριακάτικης Δημοκρατίας ο Αλέξης μας απέλυσε από το διπλωματικό του γραφείο τον πατριώτη πρέσβη Γιώργο Αϋφαντή κατηγορώντας τον (πλην των άλλων) ότι τον παρέσυρε στην επιλογή της υποψηφιότητας της Σαμπιχά!!!!!!!
Ο κ. Αϋφαντής ήταν αντίθετος επίσης με το κείμενο του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της ένταξης της τουρκίας στην ΕΕ, αλλά και με τη «Μακεδονική» πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Αλέξης μας δεν δέχθηκε να βάλει στη θέση του κ. Αϋφαντή ούτε τον Καθηγητής κ. Κοτζιά και διάλεξε αυτόν που προφανώς άγνωστες δυνάμεις (μάλλον αυτές που και τον ίδιον επέλεξαν) τον προφανώς ομοϊδεάτη του, τον νεαρό διπλωμάτη, με το περίεργο μούσι Βαγγέλη Καλπαδάκη, γιο παλαιού διπλωμάτη.
Και το άκρον άωτον ήταν η δήλωση του Μαρκάτου ο οποίος ομιλώντας για τη διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ λόγω της υπογραφής του στο εμετικό κείμενο εκτουρκισμού της Κύπρου, είπε, ότι «δεν αμφισβήτησα ποτέ τις κεντροαριστερές καταβολές μου». Που όμως προφανώς ήταν οι γνωστές πλέον τοις πάσιν νεοταξικές «κεντροαριστερές καταβολές».

Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση