GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Η συνάντηση των "τεσσάρων" για την προσχώρηση του Θ. Γιαννόπουλου στους ΑΝΕΛ...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ. Συνάντηση έχουν αυτή την ώρα, όπως μαθαίνει το Press-gr, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος , ο διευθυντής του γραφ...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.

Συνάντηση έχουν αυτή την ώρα, όπως μαθαίνει το Press-gr, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ο διευθυντής του γραφείου του Δημήτρης Γιαννέλης, ο Νίκος Νικολόπουλος και ο πρώην υπουργός της ΝΔ Θανάσης Γιαννόπουλος.
Η φωτογραφία είναι από τη συνάντηση των τεσσάρων, με τον Π. Καμμένο σε ρόλο φωτογράφου!

Αντικείμενο της συνάντησης, εκτός από τις πολιτικές εξελίξεις, είναι η οριστικοποίηση της συνεργασίας του κ. Γιαννόπουλου με τους ΑΝΕΛ. Σε λίγη ώρα θα ακολουθήσουν και επίσημες δηλώσεις. Πρόκειται μάλιστα εντός των επόμενων ημερών να ακολουθήσει η ανακοίνωση και  άλλων συνεργασιών με πρώην στελέχη και βουλευτές της ΝΔ.
Σημειώνεται ότι στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ο συνδυασμός του Θ. Γιαννόπουλου πήρε για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σχεδόν 15%!

1 σχόλιο

  1. Χτίζεται ένα ισχυρό πατριωτικό κίνημα με κορμό τους ΑΝΕΛ και άλλες δυνάμεις. Σταδιακά θα αυξάνουν ξανά τα ποσοστά τους και θα περάσουν στο 6 ή 7%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση