GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί δεν έκανε σχόλιο ο Γ. Βαρουφάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Μ. Ανδρουλάκη;

  Παραλειπόμενο 2 ο   από τη χθεσινή παρουσίαση του καινούριου βιβλίου του Μίμη Ανδρουλάκη (διαβάστε ΕΔΩ το 1 ο ) ( e-μεταφέρ...

 Παραλειπόμενο 2ο  
από τη χθεσινή παρουσίαση του καινούριου βιβλίου του Μίμη Ανδρουλάκη
(διαβάστε ΕΔΩ το 1ο)


Παρά την αναφορά στη σχετική πρόσκληση ότι θα σχολιάσει και ο καθηγητής Γιάννης Βαρουφάκης κατά την διάρκεια της παρουσίασης του «Όπλων Κρίσις – Νεκρικοί Διάλογοι για την Αριστερά» (Εκδόσεις Πατάκη), κάτι τέτοιο τελικώς δε συνέβη.
Ο «πτωχευσηλάτρης»* δεν παρευρίσκετο καν στον χώρο και δεν έγινε γνωστό στο κοινό αν αυτό συνέβη γιατί προτίμησε τις ενοχικές βόλτες του στο Grand Canion (σχτ γι’ αυτές ΕΔΩ).

*Ο όρος πρωτοσυναντάται στο παρόν κείμενο και ο υπογράφων ζητεί ταπεινά την κατοχύρωση της λέξης, καθώς είναι ο εμπνευστής και συνεπώς, ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων του όρου με τον οποίο προσπαθεί να αποδώσει την εμμονή (τηλεοπτικώς και αρθρογραφικώς τουλάχιστον) του κ. Βαρουφάκη στην πτώχευση της χώρας.

1 σχόλιο

  1. ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ Ο ΓΙΑΛΑΤΖΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΠΟΙΟΝ; ΣΤΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ "ΤΡΑΚΑ" ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΞΕΓΛΙΣΤΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟ. ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΔΡΑΝΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΤΗΣ. ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΟΥΤΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση